„Poď šíriť dúhu na školách“: Dúhoví aktivisti zháňajú študentov na šírenie LGBT propagandy a scitlivovanie svojich rovesníkov. Rodičia, dovolíte to?

7. sep. 2021 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

„Poď šíriť dúhu na školách“: Dúhoví aktivisti zháňajú študentov na šírenie LGBT propagandy a scitlivovanie svojich rovesníkov. Rodičia, dovolíte to? 1

LGBT propagandisti sa nezastavia pred ničím. S podporou európskych peňazí a Sorosových mimovládok plánujú indoktrinovať deti na školách. Ak nie štát, rodičia by takúto LGBT propagandu mali zastaviť.

5 komentárov

  1. LGBTI je sexuálna zvrhlosť, po slovnsky kurvenie sa. Propagácia sexuality u mládeže je degenerácia. Každý kto ju presadzuje by mal byť vylúčený z verejného života. Týchto degenerátov treba zmlátiť tak, aby prišli na iné myšlienky.

    Odpoveda
    • Netreba ich biť,mohli by si myslieť, že sa im ubližuje. Ale taký kameňolom, aspoň na desať rokov drviť balvany na makadam, by im mohlo prospieť. 🙂

      Odpoveda
  2. Len tak ďalej úchyláci a príde oheň a síra z nebies, ako v čase Sodomy a Gomory!

    Odpoveda
  3. Nikdy nedosiahnete to čo chcete.. vy lgbt!!! Je to proti Bohu,logike,prírode a zdravemu rozumu! Ak sa aj v minulosti stalo, že nejaká civilizácia dosiahla vrchol zvrhlosti a zkazenosti,nemala dlhú trvácnosť.História je vám odpoveďou na to, čo chcete vedieť..nie nepodarí sa vám integrovať ohavnosť spustošenia do prirodzenosti bytia! Bič, ktorý pletiete, bude pre vas bičom a slová, ktoré sejete,vás odsúdia.

    Odpoveda
  4. LGBT mimo iné sa otvorene hlásia k pedofílii, čo je trestný čin. Propagácia trestného činu je rovnako trestná. Mali by ste byť preto postavený mimo zákon a do škôl už vôbec niečo také nepatrí!

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *