Ošetrovateľstvo je v kríze, nedostatok zamestnancov ohrozuje pacientov, varuje Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek.

8. sep. 2021 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Zdravotné sestry nezavadzajte a neotravujte! My tu teraz máme vážnejšie témy. My tu teraz riešime očkovaciu lotériu!

Ošetrovateľstvo je v kríze, nedostatok zamestnancov ohrozuje pacientov, varuje Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek. 1

Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek (SK SaPA) varuje, že personálna kríza v ošetrovateľstve ohrozuje zdravie, bezpečnosť a životy pacientov. Nedostatok sestier je dlhodobým problémom. V stanovisku na to upozornil riaditeľ kancelárie SK SaPA Lukáš Kober.

2 komentáre

  1. Dovolte mi povedat moj skromny nazor, ako zdravotnej sestry. Zdravotnictvo je v krize a bude padat este na hlbsie dno, kym sa nezastavi masaker a nasilna likvidacia nenarodenych deti, vykonavana v nemocniciach a v potratovych klinikach ! Kym sa nezastavi predaj potratovych tabletiek ( tzv.hormonalnej antikoncepcie,) ktore vysusaju sliznicu maternice a vyplavuju embrya..a kym neprestane zavadzanie vnutromaternicovych teliesok, ktore rotuju v maternici a vyplavuju oplodnene vajicka. Dalej bude pokracovat kriza, kym neprestanu praktiky umeleho oplodnenia, pri ktorom mnozstvo embryi je odsudenych na zamrazenie a postupnu likvidaciu. Pre tieto tazke zlociny a ukladne vrazdy nenarodenych ludskych zivotov, hnev Bozi pada na zem ! Hriech vrazdy prinasa kliatbu zleho ! Trest ponesu vsetci..ktori potichu mlcali a tak svojim mlcanim schvalivali tento hriech, o ktorom aj matka Tereza povedala,ze potrat je najvacsi hriech tejto doby ! Robte pokanie a zastavte potraty vo vsetkych jeho formach !

    Odpoveda
  2. Na kadejaké nákupy nič nehovoriacich testov za účelom šikany zdravých ľudí peniaze sú, na kšefty tejto nekompetentnej vlády peniaze sú. Na kreténske nápady ako tzv.lotéria z našich spoločných prostriedkov peniaze sú. Ale na stabilizáciu a zlepšenie postavenia pracovníkov zdravotníctva sa peniaze nenájdu. Tento úpadok začal minister Zajac. Som ale trošku znechutená šikanou občanov aj zo strany niektorých zdravotníkov a zdravotníckych zariadení pri nátlaku v covid propagande testovania a vakcín.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *