Orbán v USA: Našou predstavou budúcnosti je, že globalisti môžu ísť do pekla.

5. aug. 2022 | 6 komentáre

Zdroj obrázka:

Podstatou úspechu maďarskej vládnej strany Fidesz je, že si ctí židovsko-kresťanské tradície. Venuje sa tiež otázkam “genderu” a migrácie, povedal predseda maďarskej vlády Viktor Orbán vo štvrtok v úvode výročnej Konferencie konzervatívnej politickej akcie (CPAC) v texaskom Dallase. Informuje o tom spravodajca TASR a zahraničné médiá.

6 komentárov

  1. Ahoj vám všem.
    Já osobně si myslím, že nemůže být žádný Slovák ,Moravák , Maďar …..
    Všichni jsme děti našich rodičů.A jak se to zjistí kolik % mám genů maďarských a kolik Italských ???
    Je to hra těch ,kteří zatím ovládají tento svět. Neměli bychom na to přistoupit. Mám na Slovensku rodinu,často se stýkáme. Často diskutujem a často jeden s druhým nesouhlasíme.A to je ono. Buďme slušní lidé, respektujme se a pracujme pro dobro . Nenechme se ponižovat a otročit. Mějme hlavu a záda narovnané. Hodně síly nám všem.

    Odpoveda
  2. Ešte, že si len jednotlivec a nie reprezentačná vzorka svojho národa.

    Odpoveda
    • Vždy lepši jednotlivec, ako nula zvojho rangu.

      Odpoveda
  3. Když tak našinec čte reakce některých slováků tak žasne, ale je to v podstatě stejná nenávist jako k Čechům prostě Hlinkovci se nezapřou.

    Odpoveda
    • Slovaci sa pisu s velkym S, tak isto aj Madari a Cesi, mimochodom Hlinkovci je termin historicky, extremisti su ale vsade, aj v Cechach…co sa tyka nenavisti k Cechom zo strany Slovakov, tak ta v podstate neexistuje….bezni ludia nemaju zaujem o vasne zo strany roznych narodov….

      Odpoveda
    • Bohužiaľ – máš pravdu. Pred rozdelením ČSSR síce takých tiež pár bolo, ale ktosi nás chcel rozoštvať a podarilo sa mu to. Vždy som bol za spoločný štát čechov, moravakov, slezanov a slovakov a aj budem, ale väzby sa značne pretrhali, už ani nedúfam, aby som sa dožil opätovného spojenia našich národov. A to som optimista.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *