NAŽIVO: “Yankee go home!” Pred veľvyslanectvom USA protestovalo tisíc občanov hlasne odmietajúcich nevýhodnú vojenskú zmluvu DCA.

15. jan. 2022 | 7 komentáre

Zdroj obrázka:

Sledujte naživo vývoj ohlásených sobotných protestov pred veľvyslanectvom USA na Slovensku v spojitosti s vojenskou zmluvou medzi SR a USA, ktorá tento týždeň prešla vládou.

7 komentárov

  1. 26.6.1991 Vaclav Havel: Vojaci, odchodem posledniho sovetskeho vojaka skoncilo smutne obdobi 23 let neopravneneho a potupneho pobytu cizich vojsk na nasem uzemi.Diky energickemu postupu cele nasi politicke reprezentace i diky realistickemu postupu cele soucasneho vedeni sovetskeho svazu je dnes suverenita Ceske a Slovenske federativni republiky plne obnovena a jejimi strazci jste vy, vojaci Československe armady. Musi vas to naplnovat vedomim zodpovednosti stejne jako pocitem hrdosti. Takovy pocit jsme zazili pri spravach o vysoce profesionalnim pristoupeni jednotky nasi armady pri osvobozovani Kuvajtu. nepochybuji o tom, ze vsichni byste obstali stejne dobre. Nase armada neni pripravovana k agresi. Se vsemi sousednimi zememi chceme budovat rovnopravne vztahy zalozene na vzajemne bezpecnosti a vzajemnem respektu k uzemni nedotknutelnosti a svrchovanosti. Nove bilateralni smlouvy s nasimi sousedy By tyto atributy nasich zakladnich vztahu meli definitivne utvrdit. Pokud by vsak presto chtela na nasi pudu znovu vstoupit noha okupanta, at jiz z kterekoli strany, spoleham na to, ze splnite svou povinnost. Vasim i nasim ukolem je jiz nikdy nepripustit Mnichov 1938 ani srpen 1968. Svou svobodu si jiz nikdy nedame vzit. V tom nam pomahej pan buh.

    Odpoveda
  2. Nejdú načítať Hlavné správy, nejde otvoriť Zdrojový článok tu na Slobodnom vysielači. Či iba mne?

    Odpoveda
  3. američania robia vojny po celom svete
    ako bombardovali Juhosláviu,kľudne zbombardujú aj Slovensko- ľudia spamätajte sa- koho ste to volili !!???

    Odpoveda
    • Toto ako može jeden zvrchovany štat dospiet k takejto nerozumnej zmluve!!! Žiadne cudzie vojska na uzemi SK

      Odpoveda
      • Nie sme zvrchovany štat ale kolonia maš to napisane v ustave vlastnu ustavu nepoznaš avzyvaš tu fatamorganu.načo tu vypisuješ nezmysly ty otrok rotschielda

    • Ústava chráni suverenitu a územnú celistvosť SR nikto a nikdy nesmie mať na území Slovenskej republiky základne, materiál,ani osoby ktoré by mohli čo i len uvažovať o prevrate!Špiny čo nekoná ústavný súd SR? Okamžite NAKA čaputová a spol kde je SIS?

      Odpoveda
    • Možeš volit kolko chceš od rana do večera všetky politicke strany vlastni rotschield jeho baky korporacie on je majitelom penazi on ich na rozdielo nas tlači kolko sa mu zachce a opozicia je len divadlo aby si sedel na riti a počuval čo ti slubuju anikdy nesplnia otrok.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *