Maďarsko uzavrelo dohodu s ruským Gazpromom: nemusia tri roky platiť za plyn.

4. okt. 2022 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

Milé deti. Maďari síce nebudú musieť tri roky platiť za plyn, ale ten plyn je zlý a nedemokratický. To my ostatní budeme mať dobrý plyn z USA. Síce zaň budeme musieť platiť hneď a podstatne viac, ale nikdy nesmiete deti zabudnúť na to, že ten náš plyn bude demokratický. Takže nezáviďte Maďarom…my sme na tom poooooodstatne lepšie s našimi americkými molekulami slobody.

5 komentárov

  1. Korupcia je hlavny nepriatel komunizmu v Cinskej republike a prave korupcia znicila komunizmus v Ceskoslovensku….demokracia pozna zlociny komunizmu ale nepozna ich vykonavatelov …vsetci konali pod tlakom???kde su???obratili si kabaty??komunizmus zaspinil rieky chemikaliami??alebo demokracia spini rieky v Cine,Indii….???

    Odpoveda
  2. No tak to vyzera ze platit nebudu a mozno sa ani knim nedostane….toto je podakovanie za vsetko Co sa vybudovalo pocas komunizmu pri nizkych cenach ruskym obcanom…..ak by uz vtedy zacali demokraticky predavat tak by sme prisli aj o tatry alebo by sa nepostavila ani jedna fabrika. Uz za komunizmu mohli predavat za lukrativne pozemky pod tatrami a predsa podporovali myslienku vsetkym rovnako….hanba zemepanom vo vlade…. sovietsky zvaz nas pustil lebo sme boli pritaz na nohe a zapad nas chce aby nam predavali odpad a viedli vojnu na nasom uzemi nech sa hanbi cela vlada za fakenews,ak bolo niekedy free trade tak nech vratia Abramovicovi stadion….peniaze su Rusom za plyn nanic.vsetky volby na slovensku boli zmanipulovane zapadom….

    Odpoveda
  3. Ten váš americký plin si aj naberú chudobní do taniere alebo očo je lepší než ruskí pre boha takú k.ko.inu som ešte nečítal Maďari majú rozum a správneho politika.A z americkej drahej molekuli slobodi sa nenaješ sa preber ty vravíš nech nezavidime ale už z tvojich slov razí závisť.hanbisa ty americkí poskok spolu aj z Čaputovou

    Odpoveda
    • kvalytni dyskuster sa pozna

      Odpoveda
  4. Milé deti vedia hovno o Tom čo je platiť.Fandim p.Orbanovi

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *