Landsbergis: Odstránenie Putina od moci je jediná cesta, ako ochrániť Západ.

10. máj. 2022 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

Byť Spojenými štátmi americkými, tak si začnem dávať pozor na toho „nebojácneho bojovníka„ ktorý chce odstavovať od moci tie vlády krajín, ktoré vedú vojny v cudzích štátoch. Litovský minister zahraničných vecí Gabrielius Landsbergis vyhlásil, že kým bude pri moci v Rusku režim, ktorý má v úmysle viesť vojny mimo ruského územia, štáty v jeho okolí budú v nebezpečenstve a preto dodáva, že jediným spôsobom, ako eliminovať jeho hrozbu, je odstrániť od moci Putina i súčasný režim v Rusku. No. Len pri kratučkom zamyslení sa nad udalosťami posledných rokov musí človek nutne dôjsť k tomu, že krajina, ktorá extrémne často a rada vedie vojny mimo svojho vlastného územia sú Spojené štáty americké. Juhoslávia, Líbyja, Irak, Sýria…teraz najnovšie sa vyhrážajú vojnou Šalamúnovým ostrovom, ak si na svojom území dovolí tento ostrovný štát umiestniť vojenskú základňu Číny. No skrátka byť prezidentom USA, začnem si na litovského ministra zahraničia dávať pozor…. :-).

5 komentárov

  1. Blbeček, Litva je okupovaná americkou armádou, bez boja, ani vojna nebola treba.

    Odpoveda
    • Má 40 a ešte nestihol pracovať.
      Tí sú najmúdrejší.

      Odpoveda
      • Vďaka takýmto cibazolom Litovčanov nebude ýiviť prístav Klaipeda, ale oni budú živiť amerických vojakov.

  2. A čo takto odstrániť teba a tebe podobných a zachlopiť vás konečne do basy za podporu fašizmu! A razom by bol pokoj!
    Teliatko, čo vyrástlo v mieri a dostatku, videnie obmedzené na seba a umelého sveta do okruhu 50m čo nemá ani šajnu o tom svete skutočnom, čo iné môžeme čakať od takýchto „kádrov“! Dovzdelaj sa, nech neumrieš sprostý!!!

    Odpoveda
  3. No dokud budou na světě idioti jako Landsbergis tak tento svět klid a mír nezažije a jak je vidět je ještě mladý takže se apokalypsy může dožít, Rusko se náckům nepoddá

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *