Kuba: Biden podporil demonštrantov, Rusko odmieta zasahovanie zvonka.

12. júl. 2021 | 0 komentárov

Zdroj obrázka:

Americký prezident Joe Biden: „Stojíme za kubánskym ľudom a jeho jasnej výzve na slobodu a úľavu od tragického zovretia pandémie a desaťročí represií a hospodárskeho utrpenia, ktorému ho vystavil kubánsky autoritársky režim.“

Niečo tak obludne pokrytecké, ako to čo najnovšie vypustil z úst americký prezident, to sa len tak nevidí. Tak on by rád doprial kubánskemu ľudu koniec hospodárskeho utrpenia. Toho hospodárskeho utrpenia, ktoré celé tie roky spôsobovali Kubáncom práve Spojené štáty americké, svojou neutíchajúcou politikou sankcií a hospodárskych embárg voči tomuto ostrovu, ktorý sa previnil v minulosti tým, že sa odmietol stať americkou kolóniou. Biden by zároveň rád oslobodil Kubáncov od „tragického zovretia pandémie„. Lebo pandémia teraz zrejem sužuje len Kubáncov a nikoho iného. A keď  konečne USA oslobodia kubánsky ľud, tak aj pandémia zmizne. Nuž, treba tomu rozumieť. Dnes sú Kubánci napriek ničivým embargám zo strany USA, pokiaľ ide o tú spomínanú pandémiu, absolútne sebestačnou krajinou, ktorá si dokáže vyrobiť vlastné vakcíny. Keď USA Kubánsky ľud „oslobodia„ tak už kubánske vakcíny nahradia tie americké.

Kuba: Biden podporil demonštrantov, Rusko odmieta zasahovanie zvonka. 1

Americký prezident Joe Biden vyzval v pondelok kubánsku komunistickú vládu, aby „vypočula“ demonštrantov, ktorí žiadajú koniec „represií“ a chudoby. Informovala o tom agentúra AFP.

0 komentárov

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *