Kríza odpílila ďalšiu spoločnosť s energiami: Po Slovakia Energy padol aj ďalší prevádzkovateľ, výzva zákazníkom!

25. jan. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Po Slovakia Energy je tu ďalší problém, a to rovno s ďalším dodávateľom. Je jasné, že energetická kríza ničí viaceré spoločnosti po celej Európe a Slovensko nie je výnimkou. Koniec u nás ohlásil ďalší dodávateľ zemného plynu a elektriny – Twinlogy. Svoj náhly zámer oznámil na webovej stránke s tým, že zákazníci by sa v týchto dňoch mali obzerať po konkurenčných spoločnostiach, aby s nimi včas uzavreli zmluvy.

2 komentáre

  1. Tak toto je ozaj už sila!!! Rusko dodáva plyn v takom objeme ako si EU a je jednotlivé členské štáty dohodli a nás tu kŕmia hlúposťami, že je nedostatok plynu? Ako to? To fakt necháme takýchto chumajov, aby nám tu vládli? Do kedy to budeme na Slovensku ešte tolerovať?

    Odpoveda
  2. To je dobre. Slovenské mozgy oparené Markízou nezobudilo ani to že im pred ich očami zabíjali ich blízkych, takže možno keď im začnú primŕzať zadky ku stoličke, v tme bez elektriny, tak možno, možno začnú uvažovať, že by skutočne možno mohlo byť aj vhodné začať sa rozumne starať o veci verejné a preskúmať, čo alebo kto je vlastne tá vypuderovaná Markíza.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *