Korčok: EÚ musí vysvetliť, že za vysoké ceny potravín nemôžu sankcie.

20. jún. 2022 | 9 komentáre

Zdroj obrázka:
Korčok upozornil na skutočnosť, že vo svete vzniká dojem, akoby hlavným vinníkom rastu cien obilnín boli sankcie EÚ.“
No toto? Fuj ale je ten svet odporný. Ako si to len svet môže myslieť takú strašnú vec, že mu najviac ubližujú Američanmi nadiktované sankcie, ktoré Európania poprijímali ako zmyslov zbavení a ktoré majú len tak mimochodom samovražedné dopady na samotnú Európsku úniu? Veď predsa za všetko zlo na tomto svete môže len a len PUTIN!! Aké sankcie! Ako si to len môže ktosi dovoliť obviniť EÚ, veď ona predsa zachraňuje celoplanetárne hodnoty….

9 komentárov

  1. Ty blbecku na dvorecku, vysoke ceny su tu uz dávno. Vdaka nicim nekrytym peniazom, ktore ste natlacili pocas korony, inak by tu bola 50% nezamestnanost. Tak teraz to treba splacat.

    Odpoveda
    • Peniaze sa tlačili uz davno pred Koronou. O com tocis?

      Odpoveda
  2. Ak sa to možno EU podarí, tak ako kresťan to budem považovať za ZÁZRAK!!!Žeby teraz prišlo aq nasledovalo obdobie zázrakov??? Hmm??

    Odpoveda
  3. A kto iný za to môže ak nie politika EÚ ???? Mimochodom, nie je to až tak dávno, čo televízia bola plná svalnatých rečí o okamžitom odstrihnutí od všetkého , čo sa dá napísať azbukou ???
    Pán Tchortchock , budete mať čo vysvetľovať , hlavne tým, čo na tomto cirkuse najviac zbohatnú.
    Pokial je známe, Ukrajina je siedma na svete vo vývoze obilia … Kto je tretí po Číne ? A kto štvrtý ???

    Odpoveda
  4. Sebapoškodzovanie je diagnóza. Všetci čo hlasovali za sankcie, okamžite na vyšetrenie k psychiatrovi, alebo veterinárovi, podľa zaradenia.

    Odpoveda
  5. Je to jednoduche! Za vysoké ceny energií môže byrokracia EU, konkrétne nemecká Lipská burza a Zelené povolenky. Fakt je ten že na Lipskú burzu s energiami môžete prísť len ak obchodujete so zelenými povolenkami na burze, a obe tieto veci zvyšujú cenu plynu na trojnásobok. Preto EU nás nútila súhlasiť s Kjótskym protokolom, aby sa naštartovali zelené povolenky. Stačí s tým nesúhlasiť a kupovať plyn na priamo dohodou s Ruskom. Navyše nemci využívaju yelené povolenky na sanovanie svojich dôchodkov. Oni vôbec nepočítali s tým že burza zelených povoleniek bude stúpať na také vysoké ceny. Navyše hlavne Česko ktoré je sebestačné s elektrinou tak ide na burzu, lacno predá a draho nakupuje zo zahraničia. A aby toho nebolo dosť, oni dali 1KWh plynu a elektriny na rovnakú úroveň aby nebola diverzita. Chapate že oni týmto si našli spôsob ako spôsobiť energeticku krízu a preto si myslím že to musel byť zámer lebo nik tak blbý nemôže byť aby toto spôsobil.

    Odpoveda
  6. Aký „štát“, taká „diplomacia“.

    Odpoveda
  7. A kto a čo za to môžu, panáčik náš nešťastný? A takýto hlúpučký dubáčik nám tu robí ministra zahraničných vecí. To akú dohodu si pre Slovnaft a tým pre nás všetkých vyrokoval? Bulino neschopný!

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *