Končí sa éra vykúrených škôl a úradov. Štát ukázal desatoro pravidiel, ako chce šetriť.

5. okt. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Hurá do stredoveku, s „európskymi hodnotami„ na perách!!

No…už len zistiť ako k tomuto stavu mohlo dôjsť? Veď to predsa nemôže byť pravda! To bude isté nejaký HOAX. Veď predsa nás politici celý ten čas ubezpečovali, že všetko majú pod kontrolou. Že sankcie poškodzujú Rusko a nie nás. Že máme alternatívne zdroje energií z iných štátov a že ruský plyn a ropu nepotrebujeme. Že sa ľudia nemajú čoho obávať. Spomínate, ako premiér Heger, spolu s prezidentkou Čaputovou označili každého za poškodzovača záujmov SR, kto si čo i len dovolí uvažovať o tom, že by Slovensko malo aj naďalej využívať ruské energie?

A kto vám celý ten čas hovoril, že to bude zlé? Že nič z toho čo vám politici sľubujú nebude pravda, pretože skrátka adekvátnu náhradu za ruské energetické zdroje momentálne nemáme? Kto vám tvrdil, že politici konajú v mene občanov, proti ich záujmom a páchajú energetickú a hospodársku samovraždu Európy? Hovorili vám to mainstreamové médiá? Alebo niekto iný? Jááááj ááááno….konšpirátori to tvrdili. Iste.

 

3 komentáre

  1. No a o co GO! Začíná éra otužování, prý je to velice zdravé, notabene vezměte si v potaz doporučení jednoho Hovězího z Čech nějakého Pekari ( i když to je ve skutečnosti vepřové ), vezmete si čtyři svetry a je to okej, ne?

    Odpoveda
  2. Kde sa berie tá cena 350,-€ za MWh. Tu by bolo treba začať a nie s blbými osvetleniami fontán.
    Debili!
    2 roky utekali prachy k Pfizeru, teraz na burze asi Black rocku a komodita Ukrajina voj.priemyselnému komplexu USA. Všetko ten istý majiteľ z London City.

    Odpoveda
  3. …a ľudia môžu konečne začať spomínať na socializmus v tom najlepšom 🙂

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *