Kiska je presvedčený, že policajti z NAKA by si čoskoro mohli prísť pre Roberta Fica. „Kde berie tú drzosť?“ Znie zo Smeru.

30. sep. 2021 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Kiska je presvedčený, že policajti z NAKA by si čoskoro mohli prísť pre Roberta Fica. „Kde berie tú drzosť?“ Znie zo Smeru. 1

Bývalý prezident SR Andrej Kiska v nedávnom rozhovore pre médiá povedal, že ak bude polícia ďalej pokračovať vo vyšetrovaní korupčných káuz, je presvedčený, že je len otázkou času, kedy si prídu aj pre bývalého predsedu vlády a lídra opozičnej strany Smer-SD Roberta Fica. Upozornil na to v príspevku na sociálnej sieti poslanec Marián Kéry.

3 komentáre

  1. Kiskoid mastnohlavý..len si daj bachaaby teba kdosi nedal dolu

    Odpoveda
  2. Vážený pán Exprezident
    Pána Fica som nikdy nevolil. Ale taký exot ako ste Vy je ubohostou ľudskosti nielen v národnostnej dimenzii. Nech vám pánboh dá dobré zdravie ale prestaňte sa pliesť do všetkého a ničoho má to len miery UBOHOSTI. Za tých pár rokov V OECD nehovoriac o investičnej praxi v ZŤS a súkromnej výrobnej DUPEXU mám na to minimálne právo na túto reakciu.

    Odpoveda
    • To súhlasí a k tomu treba pridať minimálne pozemky pod tatrami a výstavba domov na futbalovom ihrisku. Iste je toho omnoho viac Dobrý aniel.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *