Karikaturista denníka SME to opäť nevydržal a na Facebooku nazval kresťanov na čele s biskupom Haľkom “odpornými hnusnými ko***mi”.

15. jan. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Už skôr sme informovali, že katolícky biskup Mons. prof. ThDr. Jozef Haľko, PhD. kritizoval seriál z dielne RTVS “Priznanie”, ktorý okrem iného prináša scény bozkávania sa dvoch žien, hoci je prístupný aj deťom od 15 rokov (viac v článku). Vyjadrenia Haľka vyvolali rozruch v prostredí liberálnej kaviarne a napríklad známy karikaturista denníka SME Rado Ondřejíček vystupujúci pod pseudonymom “Cynická obluda” si servítku pred ústa na margo kresťanov naozaj nedával.

3 komentáre

  1. A teraz čakajte, ako zareaguje NAKA, Kolíková, sorošove nadácie,jehop médiá, alebo špeciálny inkvizítor Lipšic.
    Ale vezmite si na to čakanie so sebou veľkú desiatu, aby ste nezomreli hladom, dokiaľ vás to čakanie neomrzí a kým to nevzdáte.
    Ale jedno pozitívum toto zjavne márne čakanie má – dovoľuje všetkým beztrestne používať rovnakú terminológiu aj na druhých, napríklad na adresu pani prezidentnky, vládu a podobne.
    Mimochodom, ten zdrojový článok sa nedá otvoriť.

    Odpoveda
  2. Vy všetci v tom hnusnom plátku, karma je zdarma. Vás si tiež postupne nájde, žiaden strach. Takých drzákov už bolo!

    Odpoveda
  3. Už v prípade urážok Simy M. mali konať OČTK a zavrieť papule smetiarom Krabicovému a Tkačenkovi. Ak ak teraz Gambatý nebude konať, tak jeho pôsobenie v KDH bola fraška.😕

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *