Iniciatíva Veda pomáha odsudzuje „agresívne protesty proti vedcom, lekárom a odborníkom“: „Ani prípadné vedecké omyly, ak sú urobené v dobrej viere, nemôžu byť dôvodom“.

19. júl. 2021 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Iniciatíva Veda pomáha odsudzuje „agresívne protesty proti vedcom, lekárom a odborníkom“: „Ani prípadné vedecké omyly, ak sú urobené v dobrej viere, nemôžu byť dôvodom“. 1

Iniciatíva slovenských vedcov a odborníkov Veda pomáha – COVID-19 odsudzuje neohlásené a agresívne protesty proti vedcom, lekárom a odborníkom v mieste ich bydliska a verbálne vyhrážky, ktoré prekračujú hranice slušnosti a ohrozujúce bezpečie ich rodín. Iniciatíva považuje takéto správanie za hanebný útok na ľudí, ktorí si v dnešnej situácii zaslúžia vďaku a úctu. Stanovisko iniciatívy zaslal jej hovorca Richard Kollár.

3 komentáre

  1. Áno, aj ja som za vyhrážanie sa vedcom za ich prípadné omyly. Aj ja považujem za neslušné narúšanie súkromia ich a ich rodín. Ovšem, tento trend začal Matovič, Remišová, Šeliga a spol. po vražde novinára. A páni vedci zasa masívnym nátlakom na očkovanie covid vakcínou na občanov prekračujú svoje miesto v spoločnosti.

    Odpoveda
    • Chybička sa vlúdila: teda aj ja som proti vyhrážaniu sa vedcom za ich prípadné omyly.

      Odpoveda
    • Veď sami píšete o čom to je -volajte teda po ozajstnej mediálnej diskusii. Jediná veda kde nie sú iné názory je matematika! Všetky ostatné potrebujú oponentúru !
      „… Vedecká a odborná diskusia medzi vedcami a odborníkmi je podľa nich prirodzenou súčasťou hľadania pravdy … „

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *