EÚ potvrdila klimatické ciele, klasické autá sa stanú dinosaurami.

29. jún. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

„Štáty Európskej únie sa v stredu nadránom zhodli na sade kľúčových návrhov, ktoré majú prispieť k splneniu klimatických cieľov európskeho bloku pre rok 2030. Dohodli na na výraznom spoplatnení akýchkoľvek emisií skleníkových plynov z novopredávaných áut od roku 2035.“

No povedzte, nie je to nádherné? Klimatické ciele na prvom mieste. A kto to nechápe, ten si priplatí. No a my /západní politickí hlavouni/ medzitým spustíme ďalšiu uhoľnú elektráreň, keďže ruský plyn je horší ako Sauronovo oko z Mordoru a pomedzi to zvýšime objem prepravovaným molekúl slobody z USA /rozumej skvapalnený americký LNG plyn/ ktorý samozrejme prevážame naprieč celou zemeguľou. Nech žije GREEN DEAL!

3 komentáre

  1. To ktorý debil tam vycapil ilustračne Śkodu tisícku embéčku? Ta nech si tam dajú mercedes či nejaké „akčné“ esuvé, iditoti! Ano, správne Protifašista, prvé by mali byť šrotované tanky, béemvéčka a húfnice Zuzany!

    Odpoveda
  2. Nebojte sa ľudia, čím väčšie debiliny budú títo debilovia vymýšľať, tým kratší bude ich čas a tým ťažší na nich dopadne trest.

    Odpoveda
  3. Kdeže! Dinosaurom určeným na vyhynutie je EÚ. Ako to, že posiela zbrane, tanky, vozidlá, na UA? Tam tečie olej,spaľujú sa tony nafty, zo striel zabíjajú ľudí a ničia ohňom prírodu. To Európskej únii nevadí?

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *