Fico chodí medzi konšpirátorov, Pellegrini sa od nich dištancuje. Becíkovi zatrhne návštevy u Šimkovičovej.

30. jún. 2021 | CENZÚRA, Dvojité metre, Komentované správy | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Zlý Fico chodí do konšpiračných médií. To taký Pellegrini, ten je uvedomelý. Ten do fuj fuj médií nechodí. A teraz najnovšie svoju uvedomelosť posunul ešte na vyšší level, keď ide zabrániť tomu, aby do nehodných médií tejto doby, chodili členovia jeho strany: Hlas /Ameriky/. Napríklad taký starosta obce Dvory nad Žitavou, býval pravidelným hosťom v reláciách rádia Slobodný vysielač. Zrejme je už v jeho prípade na mieste vyjadrovať sa v minulom čase. Z uvedomelého Pellegriniho budú mať v mainstreamových médiách radosť. Ak sa bude ešte o trochu viac snažiť, možno mu taký DenníkN aj napokon udelí rozhrešenie a privinie si ho na svoju proamerickú hruď…

Fico chodí medzi konšpirátorov, Pellegrini sa od nich dištancuje. Becíkovi zatrhne návštevy u Šimkovičovej. 1

Aj ja som dostal pozvánku z televízie Slovan, hovorí expremiér a líder Hlasu Peter Pellegrini. Projekt Martiny Šimkovičovej však nepovažuje

Source: Fico chodí medzi konšpirátorov, Pellegrini sa od nich dištancuje. Becíkovi zatrhne návštevy u Šimkovičovej

3 komentáre

  1. Pellegrini patrí do väzenia, a nie do vlády!
    Spomínate si, keď sa prejavila zraniteľnosť osvedčení nahraných do občianskych preukazov, ako 1/4 roka nič nerobil a pokojne si odišiel na dovolenku, a keď to po tejto dobe bolo bezpečnostnými výskumníkmi konečne zverejnené, tak ešte asi 2 týždne ohlupoval Slovensko, že to nie je žiadna hrozba.
    Tento trkvas ničomu nerozumel – možno ani zatieraniu plesní v rohoch nemocničných izieb – ale ako podpredseda vlády za to bral tisíce €€ mesačne.

  2. Je to jeho slobodné rozhodnutie. Ale treba si uvedomiť rastúcu silu alternatívy. A tá s rastúcim nátlakom vládnych strán na obmedzovanie slobôd občanov len porastie.

  3. Nikdy som Pelegrinovi neveril. Vraví sa tomy akoby „šiesty zmysel“ …jeden veľmi múdry a sčítaný človek mi raz povedal “ Mirku, človeku ktorý sa ti pri rozprávaní smehe do oči nikdy never!“ Taký človek je bezcharakterný, úlisný a falošný! A potopí i zradí ťa i pri malinkatej výhode ťa využiť a potom podraziť! A popravde – jeho rada mi x krát pomohla.Niekedy stačí pohľad, niekedy keť otvorí ústa ….a u tohoto i ďalších z hlasu je to na jedno kopyto.