Kajúcnik v Reportéroch: Donútili ma vypovedať. Iniciatíva advokátov za právny štát: Úrad špeciálnej prokuratúry ako dozor absolútne zlyháva.

10. jún. 2021 | Nekomentovaný výber | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Kajúcnik v Reportéroch: Donútili ma vypovedať. Iniciatíva advokátov za právny štát: Úrad špeciálnej prokuratúry ako dozor absolútne zlyháva. 1V relácii RTVS Reportéri odznelo 7.júna priznanie kajúcnika Matúša Kurica, ktorý usvedčoval pozemkovú mafiu v Nitre. Kuric uviedol, že vypovedal “somariny” pod policajným nátlakom. Na ich základe však odsúdili iných ľudí po 32 mesiacoch kolúznej a neskôr preventívnej väzby. Iniciatíva advokátov za právny štát (IAPŠ) žiada generálneho prokurátora Maroša Žilinku, aby okamžite prešetril podozrenia z ovplyvňovania […]

Source: Kajúcnik v Reportéroch: Donútili ma vypovedať. Iniciatíva advokátov za právny štát: Úrad špeciálnej prokuratúry ako dozor absolútne zlyháva | Veci Verejné

2 komentáre

  1. Ak sa toto preukáže ako pravda, tak tu vznikne oprávnená pochybnosť okolo procesu s Koč_nerom čo sa týka zmeniek a aj objednávky vraždy Ku_ciaka. Bude legitímne sa pýtať, či už v týchto procesoch sa nerobili manipulácie. Bude potom asi pravda aj to čo sme mohli čítať v alternatívnych médiách, že proces s Koč_nerom nebol úplne v poriadku pri zmenkách. Tam nebrali v úvahu námietky obhajoby a nebrali v úvahu ani priznanie sa Rus_ka, že zmenky podpísal v čase ako je to uvedené na zmenkách. Verím, že nakoniec pravda uzrie svetlo sveta. Uvidíme ako sa bude vyvíjať proces s tretím obvineným.

  2. Strašné čo sa deje na Slovensku ! Prečo je p Lipšic ešte stále špeciálny prokurátor ????? Prečo p Žilinská nekona ???kto bude potrestaný za smrť p Lučanského ??? Nikdy neuverím že si život vzal sám.