Korčok: NATO má záujem o obnovenie dialógu s Ruskom, Moskva nereaguje.

24. mar. 2021 | Dvojité metre, Komentované správy, Svätá Amerika

Zdroj obrázka:
To čo predvádza Ivan Korčok, to už nie je výsmech ľuďom do očí. To už je drzé pohŕdanie ľudským rozumom a pamäťou. Tento istý človek, ktorý pred pár dňami na tlačovke takmer plakajúc oznamoval, akú strašnú vec sme spôsobili tým, že sme si dovolili doviezť na Slovensku ruskú hybridnú zbraň v podobe vakcíny Sputnik /pamätáte si ako vyplakával, že ako sa teraz budú na nás pozerať naši západní spojenci ktorí už medzitým mimochodom podpisujú s Ruskom kontrakty na výrobu tejto vakcíny u nich doma/ tento človek, ktorý doslova povedal: „Keby Sputnik nebol hybridnou zbraňou nestál by som tu.“….tak tento istý človek tu bude teraz bozostyšne tvrdiť že problémom je Rusko, lebo nechce dobré vzťahy, po ktorých NATO tak veľmi túži.
 
Kde bol Ivan Korčok, keď nedávno označil americký prezident Biden svojho ruského kolegu Putina za zabijaka? Prečo sa vtedy neozval, prečo vtedy Korčok čušal? Putin vyzval priamo Bidena v reakcii na spoločnú diskusiu, ktorá by mala potenciál znížiť napätie medzi Ruskom a USA. Kde bol Korčok? Prečo sa ani len slovkom nezmienil o tejto Putinovej ponuke, ktorú Biden drzo odmietol. Ani sa len neobťažoval na ňu reagovať. A teraz….nehanebne, ako to len lokaj Korčok vie,…bude tvrdiť že problémom je Rusko, ktoré nechce dobré vzťahy s NATO.

Korčok: NATO má záujem o obnovenie dialógu s Ruskom, Moskva nereaguje. 1

Šéf slovenskej diplomacie pripomenul, že Slovensko má jasne zadefinovanú pozíciu voči Ruskej federácii vo svojej bezpečnostnej stratégii.

Source: Korčok: NATO má záujem o obnovenie dialógu s Ruskom, Moskva nereaguje

0 komentárov