Lieková agentúra EMA spustila proces preskúmavania vakcíny Sputnik V.

4. mar. 2021 | Komentované správy, Koronavírus

Zdroj obrázka:

A teraz pointa. Lieková agentúra púšťa vakcíny na trh až po priebežnom hodnotením teda takzvanom rolling review, ktoré práve Lieková agentúra spustila. A teraz pozor! Ako uvádza Eduard Chmelár: „Súhlas na priebežné hodnotenie  teda rolling review musia dať orgány Liekovej agentúry vopred, aby výrobca mohol žiadosť o začiatok tohto procesu vôbec podať. Keďže tak Európska lieková agentúra doteraz neurobila, ďalšia aktivita nebola na strane Ruska, ale na strane liekovej agentúry.

Takže si to povieme na rovinu. Ak vám doteraz Korčokovia, Valáškovia, Čaputové, či Schutzovia tvrdili, že Rusko z nejakého prazvláštneho dôvodu nechce svoju vakcínu registrovať v Liekovej agentúre, tak vám sproste klamali do očí. Všetko totiž stálo na Liekovej agentúra EÚ /EMA/ ktorá až dnes spustila priebežné hodnotenie teda takzvaný rolling review, hoci žiadosť od Ruska na takéto priebežné hodnotenie mala na stole už dlhší čas.

Viete čo je Katastra. Tento status amerického ministra zahraničných vecí SR Ivana Korčoka: „Vítam tento krok vzhľadom na to, že som to opakovane žiadal od ruského výrobcu, ako aj od Európskej únie (EÚ), aby boli rozptýlené akékoľvek pochybnosti v súvislosti s poskytovaním tejto vakcíny v EÚ.“

Lieková agentúra EMA spustila proces preskúmavania vakcíny Sputnik V. 1

 

0 komentárov