V Polsku vyšetřují vůdkyni protestů proti potratům. Hrozí jí až osm let vězení.

11. feb. 2021 | Dvojité metre, Komentované správy

Zdroj obrázka:
Nejakej poľskej organizátorke demonštrácií hrozí aktuálne 8 ročné väzenie. Prečo? No lebo vraj urazila policajta a okrem toho organizovala nejaké propotratovské porotesty v časoch pandémie kovidu 19. A okrem toho je vinná z toho, že vraj schvaľovala vandalské útoky v kostoloch a „zlomyseľne marila“ bohoslužby tým, že v rozhovore pre poľský rozhlas pozitívne hovorila o protestujúcich, ktorí posprejovali fasády kostolov a pri demonštráciách rušili omše.
No čo teraz urobíte vy naši „eurohodnotoví vyspelí„ západní politici? Budete teraz rovnako nekompromisní ako ste to predviedli pri Navaľnom? Budete teraz hromžiť sankciami voči Poľsku, budete podporovať poľských demonštrantov ako ste to urobili v prípade Ruska? Budete nehorázne pobúrení hroziacim 8 ročným trestom pre organizátorku protestov? Budete teraz stáť pri nej tak ako ste stáli pri ruských Pussy Riot, ktoré nieže niečo rozprávali v rozhlase, ale ktoré konkrétnymi vandalskými činmi rušili ruské bohoslužby? Alebo sa nebodaj od vás zase raz dozvieme, že to bolo tentokár niečo inéééé´…a vy si len tak poplačkáte nad tým ako to tá zlá poľská vláda skomplikovala Poľkám pokiaľ ide o interrupcie, no ale zase na druhej strane skonštatujete že šak ale treba rešpektovať pandemcké opatrenia a nesmie sa teraz demonštrovať a tak ďalej a tak ďalej?
A čo samotné Poľsko, ktoré nikdy nevynechá príležitosť skomplikovať život Rusku? Ak mu teda tak veľmi záležalo na spravodlivosti pre Navaľého, ak bolo pre Waršavu niečo nehorázne keď kontroverzný politik Navaľný išiel do väzenia za to, že porušil nariadenia keď bol v podmienke, bude aj teraz poľská vláda pobúrená hroziacim 8 ročným väzením pre nejakú poľskú organizátorku protestov? Alebo to teraz je OK?

V Polsku vyšetřují vůdkyni protestů proti potratům. Hrozí jí až osm let vězení. 1

Vůdkyně protestů v Polsku proti verdiktu ústavního soudu, který prakticky úplně zakázal umělá přerušení těhotenství, Marta Lempartová byla obviněna z trestné činnosti. Hrozí jí až osmileté vězení. Napsala to agentura AP, kterou o tom ve čtvrtek informovala sama Lempartová.

Source: V Polsku vyšetřují vůdkyni protestů proti potratům. Hrozí jí až osm let vězení

0 komentárov