Ľudí vyliečených z covidu zadržiava Čína týždne v nemocniciach.

11. feb. 2021 | Komentované správy, Koronavírus

Zdroj obrázka:

V tejto pseudodemokratickej Hlave XX sa stratí nejeden rozmýšľajúci tvor.

Tak Nemecko najnovšie varuje svojich občanov pred cestou do Číny, lebo vraj sú tam ľudia vystavení KRUTÝM OPATRENIAM V BOJI PROTI KORONAVÍRUSU. No a teraz čo sú tie KRUTÉ OPATRENIA? Nuž, čínske nemocnice si vás aj po prekonaní choroby ponechajú naďalej niekoľko týždňov v nemocnici a podrobujú vás rozsiahlym prehliadkam. Hmmm….toľká krutosť.

To my na tom našom demokratickom západe, najmä v mekke demokracia v USA máme samozrejme lepšie vyriešené. Tam vás nikto žiadnym takýmto krutostiam podrobovať nebude. Ak nemáte zaplatené zdravotné poistenie tak sa týmto krutostiam vyhnete úplne. Ani len ku krutému lekárovi sa poriadne nedostanete a na kruté niekoľkotýždňové nemocničné porstredie a nejaké ešte krutejšie lekárske prehliadky môžete zabudnúť úplne.

A teraz trochu vážne. Naša ohromne vyspelá západná európska spoločnosť, ktorá v boji s koronavírusom zlyháva na plnej čiare, tá naša spoločnosť ktorá už niekoľko mesiacov behá ako bezhlavé kura po dvore a nevie si rady, by najlepšie urobila, keby nehovorila vôbec nič, pretože tieto jej pokrytecké táraniny začínajú byť už do neba volajúce.

Ľudí vyliečených z covidu zadržiava Čína týždne v nemocniciach. 1

Source: Ľudí vyliečených z covidu zadržiava Čína týždne v nemocniciach

0 komentárov