SaS k Lučanskému mlčala, teraz Droba položil 10 zásadných otázok.

2. jan. 2021 | Komentované správy

Zdroj obrázka:

Poslanec Droba zdvihol hlavu a kladie si logické otázky, ktoré sa verejnosť pýta nielen po údajnej samovražde generála Lučanského, ale už od momentu, kedy malo dôjsť k zvláštnemu zraneniu Lučanského, spred vyše dvoch týždňov.

Všetky otázky sú dôležité, ale špeciálne by sme upriamili pozornosť na otázku číslo 1. Kolíková, Naď, či Mikulec označujú každého, kto spochybňuje ich verziu udalostí za konširátorov a dezinformátorov. Dajme teraz bokom údajnú samovraždu a vráťme sa k incidentu spred vyše dvoch týždňov, keď sa vraj  mal Lučanský sám zraniť pri cvičení. Prečo ministerka Kolíková nezverejní záznam z kamery, ktorá je umiestnená na chodbe? Veď ak je pravda čo tvrdí, tak by kamerový záznam potvrdil jej verziu a tým by predsa okamžite rozmetala všetky konšpirácie. Tak prečo verejnosť nemôže vidieť kamerový záznam z obdobia keď sa mal Lučanský sám zraniť?

Lebo viete pani ministerka, ak záznam nemôžete ukázať, potom si verejnosť má právo klásť otázku, že či sa náhodou nebojíte toho, žeby sa na kamerovom zábere ukázalo niečo, čo nesedí s vašou verziou príbehu? Žeby sa tam napríklad ukázalo, ako do cely Milana Lučanského vstupujú štyria bachari…a po čase odchádzajú z cely aj s dobitým Lučanským…

SaS k Lučanskému mlčala, teraz Droba položil 10 zásadných otázok. 1

 

0 komentárov