Martin Bago: A cirkus pokračuje ďalej

17. dec. 2020 | Komentáre

Zdroj obrázka:

Martin Bago: A cirkus pokračuje ďalej 1

Matelko nazve Sulíka idiotom, ten mu odkáže, že len vyplakáva. Pritom sa od začiatku správa ako tvrdý kapitalista, ktorý hľadí len na peniaze a ktorý akoby ani nebol členom vládnej koalície, ale skôr opozície a sabotuje všetky opatrenia vlády. Bodaj by aj nie, keď si môže „bojom“ proti opatreniam nahnať popularitu a ďalšie percentíčka, všakže Sulino?

Matelko zase vidí svoje upadajúce percentíčka a tak v snahe ich zachrániť útočí ako besný pes, a to na všetkých navôkol. O jeho chovaní, ktoré sa skôr podobá rozmaznanému spratkovi ako tretiemu najvyššiemu ústavnému činiteľovi ani nehovoriac. A ani jeden z nich sa neobjaví na tak dôležitej tlačovke, aká bola včera, kde bolo národu potrebné oznámiť nastávajúci lockdown. Proste vláda ako lusk. Každý sa hrajká na vlastnom piesočku a naháňa preferencie akoby bolo mesiac do volieb.

Je to veľmi smutný pohľad na súčasnú podobu vládnej politiky. Žiaľ lepšie to nie je ani v opozičnom spektre a žiadnu normálnu alternatívu široko ďaleko nevidno, keďže jednej časti opozície ide len o to, aby si zachránila svoje rite od trestného stíhania a čo najskôr popúšťala všetkých zatknutých, ktorí sa môžu ešte rozrozprávať, z väzby, a druhej časti ide o …. ani už poradne niet známe o čo vlastne, v poslednej dobe sa zdá, že hlavne o sabotáž opatrení, ktoré ako jediné dokážu ochrániť množstvo ľudí od nákazy a ťažkého priebehu či smrti na Covid-19. Je to veľmi smutný pohľad na súčasnú politickú scénu…

0 komentárov