Smutný deň pre slobodu médií, rozsudok v kauze vraždy Kuciaka vyvolal búrlivé ohlasy aj v zahraničí.

5. sep. 2020 | Mainstreamová médiokracia, Komentované správy

Zdroj obrázka:

Ufff, tak toto je už teda naozaj silná káva. To že nás má zahraničie tendenciu poúčať ako malé deti, na to sme si už akosi zvykli. Nedeje sa to ani prvý, ani posledný krát. To že novinári /nielen domáci, ale aj tí zahraniční/ sa stali vyšetrovateľmi, prokurátormi, a sudcami v jednej osobe a dnes sa pasujú do role vykladačov spravodlivosti, to už sme tiež akosi predýchali.

Ale to, čo aktuálne predviedol nemecký europoslanmec Daniel Freund, ktorý označil oslobodzujúci rozsudok pre Kočnera a Zsuzsovú za „smutný deň pre slobodu médií v Európe“….to už je totálna strata súdnosti. Europoslanec ďalej dodáva: „Nechcem si ani predstaviť, čo tento rozsudok znamená pre slovenskú novinársku scénu, v ktorej dva roky po vražde Kuciaka stále panuje strach a zdesenie…“

Nuž áno pán europoslanec, strach a zdesenie tu skutočne panuje, len ste si to trochu poplietli. Ten strach a zdesenie tu v skutočnosti panuje z pracovných metód našich mainstreamových novinárov, ktorí spustili na Slovensku mediálny lynč a ktorí pri svojej snahe vybaviť si účty so všetkými svojimi nepriateľmi sa neštítia porušovať zákon. Áno…z toho ich konania sme skutočne na Slovensku zdesení.

Smutný deň pre slobodu médií, rozsudok v kauze vraždy Kuciaka vyvolal búrlivé ohlasy aj v zahraničí. 1

0 komentárov