Záhadné správanie bieloruského diplomata.

27. aug. 2020 | Komentované správy

Zdroj obrázka:

Len drobné pripomenutie. V čase keď nebezpeční konšpirátori pochybovali nad jednoznačnosťou a čistotou hrdinstva bieloruského veľvyslanca  na Slovensku v tej dobe, písal mainistream oslavné ódy na adresu tohto pána a americký minister zahraničných vecí SR Ivan „US“ Korčok sa celý triasol nedočkavosťou udeliť tomuto intergalaktickému hrdinovi azyl.

No a ako je tomu dnes? Neuveriteľné čosi! V mainstreamovej Pravde sa objavil nevídaný závan kritického myslenia, ktorý vyústil do otázky tohto znenia:

„Naozaj sa v Igorovi Leščeňovi ozvalo svedomie, keď vo funkcii bieloruského veľvyslanca na Slovensku odsúdil policajnú brutalitu v domovskej krajine? Ako je možné, že sa nebojí vrátiť do Minska, keď povedal, že tamojší režim by z neho dokázal vyrobiť obchodníka s drogami? Prečo nevyužil možnosť požiadať v Bratislave o získanie politického azylu?“

Záhadné správanie bieloruského diplomata. 1Bieloruský príbeh, ktorý sa odohral na Slovensku, má niekoľko otáznikov a ťažko sa hľadajú správne odpovede. Hlavné sa zdajú tri otázky.

Source: Záhadné správanie bieloruského diplomata

0 komentárov