Lukašenko pripustil ústupky. Je ochotný podeliť sa o moc a zmeniť ústavu.

17. aug. 2020 | Komentované správy

Zdroj obrázka:

Baťkovi Lukašenkovi bolo Rusko dobré, keď od neho bral lacný plyn a ropu. Vtedy dával veľké vyjadrenia o bratstve s Rusmi a tak. Ale len tak naoko. V skutočnosti hral chlapík na obe strany. A keď to Moskva pochopila a zdvihla mu ceny nerastných surovín, Lukašenko urobil len to, čo mu bolo bĺízke. V duchu hesla : „Kam vietor tam plášť„ sa obrátil na svojich staronových kamošov zo západu a začal im prejavovať veľkú lásku. A keď mu Američania…nezištne…veď ako inak ponúkli lacnú ropu, baťka Lukašenko zahorel obdivom k USA.
Miloval moc. A to až tak, že odstavoval všetkých ktorí tomuto babrákovi stáli v ceste. S najväčšou pravdepodobnosťou klamal a falšoval jedny voľby za druhými.

No a čo teraz s týmto „geniálnym„ hráčom na geopolitickej šachovnici? Teraz je na smiech…všetkým.Frajer, ktorý chcel od života veľa…a zrejme nakoniec nedostane nič. A je to tak správne. Pri ľuďoch jeho razenia, to už tak chodí.

Lukašenko pripustil ústupky. Je ochotný podeliť sa o moc a zmeniť ústavu. 1Alexandr Lukašenko naďalej odmieta konanie nových prezidentských volieb.

Source: Lukašenko pripustil ústupky. Je ochotný podeliť sa o moc a zmeniť ústavu

0 komentárov