Blaha definitívne odstavený: Poslanci zvolili Dostála za šéfa ľudskoprávneho výboru.

2. apr. 2020 | Komentované správy, Igorov Cirkus, Ľudsko-právna totalita

Zdroj obrázka:

Post šéfa ľudskoprávneho výboru doteraz patril opozícii. Kým vládli teda tí „neslušní„ tak to rešpektovali. Nedávno sa dostali k moci tí „slušní„ a tí rozhodli dnes o tom, že toto nepísané pravidlo prestane platiť. Dočasne :-). Prečo? No preto, lebo na tento post kandidoval neslušný Ľuboš Blaha. Tak ho slušňáci stopli. Ten tam byť nemôže, lebo to by bolo niečo nehorázne, keby takýto post viedol niekto tak neslušný a sarkastický voči politickým oponentom, ako je Blaha. A tak čo sa nakoniec stalo? Nuž…šéfom ľudskoprávneho výboru sa napokon stane „dočasne„ koaličný Ondrej Dostál. Prečo? No lebo je slušný.

OK. Takže sa na čelo ľudskoprávneho výboru postaví človek, ktorý v týchto dňoch prirovnal Rusko ku koronavírusu…a ktorý má dlhodobé skúsenosti s dehumanizáciou nielen pokiaľ ide o celé národy, ale aj pokiaľ ide o jednotlivcov. Pred voľbami sa rozhodol čerstvý pán dočasný šéf ľudskoprávneho výboru Ondrej Dostál deratizovať Slovensko od chrobákov. Od Andreja Danka – švába, Mariana Kotlebu – kliešťa a Roberta Fica – mandelínky zemiakovej.

Gratulujeme. Na Slovensku sme sa stali svedkami niečoho obdobného, ako keď sa Saudská Arábia stala v roku 2015 predsedom ľudskoprávnej rady OSN. Sme svetoví…

Blaha definitívne odstavený: Poslanci zvolili Dostála za šéfa ľudskoprávneho výboru. 1Poslanci Národnej rady (NR) SR vo štvrtok zvolili Ondreja Dostála (SaS) za predsedu parlamentného výboru pre ľudské práva a národnostné menšiny. Dostál avizoval, že po sfunkčnení výboru sa funkcie vzdá.

Source: Blaha definitívne odstavený: Poslanci zvolili Dostála za šéfa ľudskoprávneho výboru

0 komentárov