Strana Vlasť pôjde do parlamentných volieb samostatne, svoje vyhlásenie však strana poslala médiám ešte počas rokovania. Kotleba, ktorý sa to dozvedel až na tlačovke, demonštratívne odišiel.

14. nov. 2019 | Nekomentovaný výber, Parlamentné voľby 2020

Bratislava 14. novembra 2019 AKTUALIZOVANÉ  (SITA/HSP/Foto: Screenshot video)   Strana Vlasť pôjde do parlamentných volieb 2020 samostatne. Oznámila to v tlačovej správe zaslanej počas dnešného stretnutia s predstaviteľmi Ľudovej strany Naše Slovensko. Rozhodnutie v strane urobili „pre ochranu národných záujmov Slovenska a jeho obyvateľov“  Volebný líder Štefan Harabin v tlačovej správe, ktorú médiá dostali ešte …

Source: Strana Vlasť pôjde do parlamentných volieb samostatne, svoje vyhlásenie však strana poslala médiám ešte počas rokovania. Kotleba, ktorý sa to dozvedel až na tlačovke, demonštratívne odišiel – Hlavné správy

Otázka do štúdia
Otázka bude odoslaná na: studio@slobodnyvysielac.sk
Guláš Slobodného Vysielača
* 8. -10. 09. 2017
* Chata na Látkach (časť Nový Svet)
* 10 € / osoba / noc
Prosím zvážte podporu nového info portálu Slobodný Výber
Slobodný Vysielač udržuje verná komunita jeho podporovateľov. Jediný spôsob, ako si udržať nezávislosť, je práve forma financovania verejnosťou.
Vaša pomoc je, samozrejme, dobrovoľná.
Prosíme však, aby ste si uvedomili, že už aj taká malá čiastka, akou je 5 EUR mesačne, dokáže významným spôsobom nielen zvýšiť kvalitu jednotlivých relácií, ale rovnako tak aj rozšíriť ich počet. Ďakujeme každému z Vás za podporu.