Threema: Kočnerove Hlavné správy

24. okt. 2019 | Komentované správy

Zdroj obrázka:

Martin Hanus z Postoja, niekdajší redaktor Hríbovho .Týždňa sa obul do Hlavných správ. Vo svojom článku v podstate tvrdí, že Kočner financoval toto médium. Treba dodať, že pre toto tvrdenie žiadne jednoznačné dôkazy nemá. Vychádza len z Kočnerovho tvrdenia, ktoré sa malo objaviť v jeho aplikácii Treema. /Pravdivosť tohto tvrdenia, ani jeho kontext nevieme overiť, keďže ku Kočnerovej Treeme majú „záhadne„ prístup len mainstreamové médiá, ktoré jediné majú momentálne patent na jej výklad/.Na jednej strane by sme pánovi Hanusovi a jemu podobným radi pripomenuli, že keď Kočner vyťahoval špinu na mainstreamových novinárov, tak to bol podľa mainstreamu táraj, ktorému sa nedá veriť. Keď sa však Kočner chvastá svojim vplyvom v Hlavných správach, vtedy je pre Hanusa a spol. stelesnením pravdivosti?

Na druhej strane sme však presvedčení o tom, že šéfredaktor Hlavných správ by na tieto tvrdenia určite reagovať mal. Keď nie rovno pre Hnausa, tak pre svojich čitateľov určite, pretože ide o závažné tvrdenia.

Threema: Kočnerove Hlavné správy 1Marian Kočner písal Norbertovi Bödörovi, že je od 1. marca 2018 skrytým akcionárom Hlavných správ.

Source: Threema: Kočnerove Hlavné správy

0 komentárov