Tak nám Facebook obmedzil prístup na News Feed – dočasne

15. okt. 2019 | Komentované správy, Globálna oligarchia, Ľudsko-právna totalita

Zdroj obrázka:

Facebook sa pri všetke svojej vysokej umelej inteligencii (hádam netreba hneď upodozrievať aktívneho cenzora) rozhodol, že naša FB stránka mohla porušiť pravidlá komunity a tak bude najlepšie, aby sme sa nezobrazovali medzi novinkami na nástenkách ostatných užívateľov a nenarúšali plynulý tok reklamy a politicky korektného – často sponzorovaného – obsahu.

Tak nám Facebook obmedzil prístup na News Feed - dočasne 1

Obmedzenie je dočasné a evidentne bezdôvodné – ak by vás zaujímalo prikladáme link pre Viac informácií: https://www.facebook.com/help/131420600332690

Dosah našej FB stránky sa týmto ( zatiaľ dočasne ) obmedzil a naša príspevky si budú môcť prečítať len ľudia, ktorí pôjdu priamo ku nám na stránku.

Preložené do jednoduchej reči…príspevky od Slobodného vysielača neuvidíte na vašich FB stránkach, ale jedine za predpokladu, že si zámerne zájdete na FB stránku rádia SV. Mnohí z vás nás sledujete tým spôsobom, že sa vám naše správy samé zobrazujú na vašich facebookových stránkach. Teraz už nič z toho neplatí. Stali sme sa pre vás totálne neviditeľní. Žiadna naša správa sa do 21.10. už neobjaví na vašej FB stránke. Uvidíte ju jedine tým spôsobom, že si dáte do vyhľadávača na FB, stránku Slobodného vysielača a navštívite ju.

Je možné, že riešením by bolo zdieľanie našich príspevkov u seba a v rôznych tématický vhodných skupinách,
preto Vás prosíme skúste okrem komentárov k jednotlivým príspevkom ich aj zdieľať.

Podobné blokovania sme už zaznamenali počas prezidentských volieb, preto bolo naozaj len otázkou, kedy nás bloknú opäť. Stalo sa. V blížiacich sa parlamentných voľbách ide o veľa a ukazuje sa, že progresivisti nenechávajú nič na náhodu. Je len akousi čerešničkou na torte, že k nášmu zablokovaniu došlo v momente prepuknutia kauzy rozhovoru Kočner – Trnka. Táto kauza je vytiahnutá za účelom ovplyvnenia volieb. A ten, kto bude mať tendenciu na tieto fakty upozorňovať a zároveň má aký taký vplyv na ľudí, ten musí do budúcna počítať nie len s takýmito dočasným, ale skôr alebo neskôr aj s trvalým zablokovaním…

 

0 komentárov