Kanadský premiér ľutuje, že mal pred 18 rokmi na tvári tmavý mejkap.

19. sep. 2019 | Komentované správy, Ľudsko-právna totalita, Progresívny rováš, Súdruhovia nedomysleli

Zdroj obrázka:

Óóóóó…to je tak prekrásne ukážková ľútosť, že nejedno progresívne oko neostane suché a nejedno progresívne srdiečko nezaplesá. Kanadský premiér sa po 18-tich rokoch ospravedlnil za to, že si v rámci školského večierka pod názvom Arabské noci, dal na seba „rasistický“ tmavý mejkap. Toľká nehoráznosť!!! Veď každý predsa vie, že Arabi majú bielu pokožku. Takže natierať sa tmavým mejkapom, nie je nič iné ako prejav rasizmu. Kanadský premiér teraz prosí občanov o odpustenie.

My, by sme v tejto súvislosti tiež radi pomohli v boji proti rasizmu a dávame v tejto súvislosti do pozornosti rozprávku pod názvom Traja Veteráni. Páni na obrázku, ktorí sa prezliekli za arabských učencov, majú tiež na tvárach tmavší mejkap. Boli by sme radi, keby novodobí odborníci na rasizmus preverili túto nebezpečnú rozprávku a ak to uznajú za vhodné, aby ju čo najskôr šupli do trezoru.

Kanadský premiér ľutuje, že mal pred 18 rokmi na tvári tmavý mejkap. 1Americký časopis Time zverejnil čierno-bielu fotografiu vtedy 29-ročného Trudeaua zo školského večierka, kde mal na hlave turban, na sebe habit, pričom na tvári, krku a rukách mal tmavý mejkap.

Source: Kanadský premiér ľutuje, že mal pred 18 rokmi na tvári tmavý mejkap

0 komentárov