SME: Prokuratúra záhadne zrušila zadržanie Bödöra ešte predtým, než sa sám prihlásil

20. aug. 2019 | Komentované správy

Zdroj obrázka:

Náš všetko si overujúci mainstream bol včera verejne pokáraný. Lebo konšpiroval. Ak by ste ale od neho čakali sebareflexiu a doznanie, ešte sa načakáte. Radšej sa s tým nepochváli.

Všetko sa udialo na včerajšej dôležitej tlačovke prokurátorov dozorujúcich prípad vraždy Kuciaka, ktorá nastavila zrkadlo mainstreamu hneď z viacerých pohľadov. A napriek chrleniu správ minútu po minúte z udalosti i po nej sa k vám „niektoré“ informácie asi nedostali.

Najskôr začnime úvodom tlačovky, v ktorom sa jeden z dvoch prokurátorov cítil byť dotknutý minulotýždňovým konšpirovaním o jeho zrušení príkazu na zadržanie Bödöra. Jadro tlačovky bolo vlastne hlavne o jeho prehlásení (zbytok bol priestor na otázky). Zacitujme: „Pokiaľ ide o vami prezentované informácie, plne rešpektujem vecnú kritiku, avšak spôsob, akým niektoré média, podčiarkujem niektoré média, pred zhruba 10 dňami prezentovali uvedenú udalosť, nemôžem hodnotiť inak ako škandalizáciu prokuratúry a mňa osobne. Spochybňovanie mojej morálnej integrity bez toho, aby ste poznali fakty, prezentovanie vlastných domienok ako skutočností, považujem za absolútne neprijateľné.“

Následne prokurátor upozornil, že po získaní poznatkov o ďalšej trestnej činnosti, budú pravdepodobne nasledovať pokusy o spochybňovanie práce a nazhromaždených dôkazov vyšetrovacieho tímu. „Jeden z vás, komentátorov to minulý týždeň pomenoval ako hru. Je to skutočne hra a musím konštatovať, že pri škandalizácii ste niektorí z vas použití ako figúrky v hre“, dodal.

[visual-link-preview encoded=“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“]

0 komentárov