Kočnerova Threema | Veci Verejné

20. aug. 2019 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

Pokus o nestranný pohľad na celú kauzu.
V čom pochybil Smer, aká je jeho zodpovednosť. Kaliňák v toleroval stav, ktorý bol neprípustný a nesie za to zodpovednosť.
Dnes je však situácia úplne iná. Kaliňák je preč z politiky, Gašpar z Polície, spolu s Bodorovcami, Krajmerom, Hraškom a ďalšími ľuďmi z NAKA. Kočner, trápny chválenkár, ktorý mal vplyv na prezídium policajného zboru, na niektorých prokurátorov, vyšetrovateľov, ale nie na politické špičky. Kaliňák nepomohol s registráciou Smeru, Kaliňák sa na kočnera vykašľal, nikdy nepomohol… to je citát z sms -iek. Dnes už Gašpar nie je v polícii, ani ako poradca Sakovej, a jediné čo hrozí je strata súdnosti Fica a jeho postavenie na kandidátku do volieb.
Gašpar je ľahký cieľ. Ak chce pomôcť Slovensku nech odhaľuje pokrytcov z opozície, nech hovorí ako to bolo s absolútne neprípustnými vzťahmi medzi Kiskom a Žembom, ako fungovala pozemková mafia v 90 rokoch pod Tatrami čo ma moralizátor spod Tatier naozaj za ušami. To však nie je to čo sa denníku N hodí.

Vrchol konšpirácii“serióznych“ plátkov Sme a Denníka N sú špekulácie, že Cuper, ovládal Kotlebu, Cupera ovládal Lexa a Lexu Kočner.
Vrchol absurdity, tomu môže uveriť len naozaj prostoduchý čitateľ Sme a N ka…

Source: Kočnerova Threema | Veci Verejné

0 komentárov