Ďalšia vlna migrantov príde určite, treba sa pripraviť, odporúča generál Šedivý. A pozor, keď to začne byť neúnosné v Nemecku, presunú sa k nám.

28. máj. 2018 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

Ďalšia vlna migrantov príde určite, treba sa pripraviť, odporúča generál Šedivý. A pozor, keď to začne byť neúnosné v Nemecku, presunú sa k nám. 1ROZHOVOR „Musíme sa pripraviť na ďalšiu migračnú vlnu,“ varuje bývalý náčelník Generálneho štábu Armády Českej republiky generál Jiří Šedivý s tým, že môže prísť z ktorejkoľvek strany vrátane Ukrajiny. Upozornil, že Európa musí byť pripravená na predpokladaný tlak z Afriky, o ktorej sa dnes nehovorí, ale za niekoľko rokov bude hlavným bezpečnostným rizikom. Problémy Európy sa podľa neho nedajú vyriešiť prerozdeľovaním nelegálnych migrantov a nakoniec aj tak budeme musieť strážiť vonkajšie hranice. A navyše, keď začne byť situácia v Nemecku neúnosná, prídu na rad krajiny strednej Európy, tvrdí Šedivý.

Source: Ďalšia vlna migrantov príde určite, treba sa pripraviť, odporúča generál Šedivý. A pozor, keď to začne byť neúnosné v Nemecku, presunú sa k nám

0 komentárov