Varovanie ekonóma: Padá poistka vašej slobody. Štát a zločinci budú vedieť všetko. EÚ má plán, ako vám brať hotovosť, už prebehla príprava.

22. aug. 2017 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

Varovanie ekonóma: Padá poistka vašej slobody. Štát a zločinci budú vedieť všetko. EÚ má plán, ako vám brať hotovosť, už prebehla príprava. 1ROZHOVOR Proti obmedzovaniu hotovostných platieb vystupuje Juraj Karpiš, analytik Inštitútu ekonomických a spoločenských analýz a autor ekonomického bestselleru Zlé peniaze – sprievodca krízou. Hotovosť je podľa neho pre ľudí stále poistkou pred zlovôľou štátnej moci, navyše používaním platobnej karty za sebou človek zanecháva elektronickú stopu, ako keby sa pri každom nákupe identifikoval občianskym preukazom. Hrozí, že zhromaždené informácie budú štátni úradníci predávať rôznym skupinám, či už sú to politici, alebo kriminálne živly.

Zdroj: Varovanie ekonóma: Padá poistka vašej slobody. Štát a zločinci budú vedieť všetko. EÚ má plán, ako vám brať hotovosť, už prebehla príprava | ParlamentneListy.sk – politika zo všetkých strán

0 komentárov