Komentár Mariana Vitkoviča (štatistika OECD)

5. máj. 2017 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

Dobrý deň ,

“ … neuveriteľné , … unglaublich !!! “

Toto teraz lieta aktuálne po facebook-u ako senzácia / “ senzácia “ – že vraj podľa najnovších štatistických zisťovaní OECD za jednotlivé členské krajiny má v priemere za celú skupinu týchto najvyspelejších štátov sveta 1 zo 4 zamestnancov nízku/ nedostatočnú úroveň elementárnych jazykových / čítanie , písanie / či / základných / matematických znalostí …. !!! – no to je síce smutné , ale / !!!!! / – Slovensko a jeho zamestnanci sú v tomto rebríčku úplne takmer dole , to znamená že tesne za Japonskom máme podľa tohto indikátora v podstate najmenší – ešte raz : najmenší kvalifikačný deficit / problém … !!!

,,, Ehmn – a kde sú v tomto rebríčku tzv. platy zamestnancov na Slovensku … ?!?!? … “ Učte sa , učte sa , učte sa “ … na , no “ oné veľké … “ vám / Vám to v tzv. slovenskom modeli debilo-kapitalizmu bude ….

… ale , nekazme si deň … – Všetko dobré , priatelia ! … tuším bude treba prejsť na “ Wild Side “ našej „“svojstojnej národno-štátno-“ reformnej “ spoločensko- ekonomickej emancipácie / evolúcie „“…

https://youtu.be/4Hihge6FFVw

Komentár Mariana Vitkoviča (štatistika OECD) 1

Zdroj: http://www.oecd.org/berlin/publikationen/skills-outlook-2017.htm

0 komentárov