Blbec k večeři -jak to vlastně bylo s Borískem na STV2-DOPLNĚNO!!! 

22. feb. 2017 | Nekomentovaný výber | 34 komentáre

Zdroj obrázka:

Blbec k večeři -jak to vlastně bylo s Borískem na STV2-DOPLNĚNO!!!  1Před  asi  čtvrthodinkou  skončilo  STV  2 s  Havranovou  večeří.  Bohužel  –  Večeře u  Havrana  se zvrhla  v Topolova  Slavíka  k  večeři. Co že je  obsahem  té surrealisticko  absurdní  hr…

Zdroj: Blbec k večeři -jak to vlastně bylo s Borískem na STV2-DOPLNĚNO!!! | KOSA NOSTRA zostra aneb NAŠE VĚC zostra ! Prostě Kosa zostra!

34 komentárov

  1. –kto si mysli, ze uz znesie cokolvek, nech si pozrie tu VECERU s inkvizicnym Triom zombifikovanych, zatuchnutych, krkavcov, siriacich svoju chronicku, mentalnu kvapavku na verejnoprav. pode. Bola to ritualna obriezka a kastracia objektivity hrdzavym nozom „na hulvata“. BORIS si BOHATIER! Uz iba zdielat svoju auru s takymi klamarmi je na ocistnu kuru.
    silna kava, POZOR !!! Len pre silne povahy!

  2. Chvíľu som túto reláciu pozeral a myslím si, že svojimi odpoveďami Boris dobre povytáčal Dobšinského a aj Šimečku. Šimečka ako obyčajne púšťal bubliny. Myslím si, že táto „demokraticky vedená diskusia zo strany Boko Havrana“ je víťazstvom Borisa. Nedal sa zviesť z línie, ktorú si pred diskusiou nakreslil.

  3. Boris, musím uznať že si dobrý redaktor, ale do tejto diskusie mal ísť niekto iný. Ty máš dobré srdce a myslíš pozitívne, mierovo. Nemáš povahu dravca, takže v tejto situácii si argumentoval veľmi vlažne. Netvrdím že by som to zvládol lepšie, to nie, ale napr. Vlk by im to tam natrel jedna radosť. Preto pozvali teba, lebo si boli tohoto vedomí.
    Havran a iní slničkari by do dikusie s erudovaným ani nešli.
    Boris – myslím to v dobrom.

  4. Pre Borisa od Eda: „Najprv Ťa budú ignorovať, potom sa Ti budú smiať, potom s Tebou budú bojovať, a potom vyhráš.“

  5. Ešte im bolo treba povedať (nie kulantne ako Boris Koróni, že nehovoria celú pravdu), že oni sa priamo zúčastňujú na informačnej vojne. Oni sú bojujúcou stranou a práve preto sú pre mňa neprijateľní. Nie sú to nestranní žurnalisti, nech majú inak plné ústa profesionalizmu, neberiem ich.

  6. K tej besede treba povedať (a malo sa povedať aj v TV) ešte toto. Boris Koróni nie je a ani nemôže byť reprezentantom alternatívnych médií en bloc. Preto boli podpásové všetky útoky, ktoré SV pripisovali „typické charakteristiky“ alternatívnych informačných kanálov.

    Inak aj k požiadavke overovania informácií zo „spoľahlivých zdrojov“ – Boris Koróni im mal vmietnuť do tváre, že pri žurnalistike ide hlavne o pravdu, nie o preberanie informácií z určitých zdrojov. Veď jedným z najcitovanejších zdrojov je CNN a sám americký prezident ich považuje za nedôveryhodný zdroj, lebo má priamu skúsenosť, ako prekrúcajú realitu, ktorej pravdivosť pozná z prvej ruky. Overené informácie zo SRo a TV majú preto pre mňa veľmi pochybnú hodnotu.

    A nakoniec – keď Dobšinský použil ako príklad prizerajúcich sa k znásilneniu, ktorí nič nepodnikli – bolo mu treba vmiesť do tváre Odesu 2.5.2014. Celá Európa sa na to prizerala a nikto, ani Dobšinský, zatiaľ nič neurobil. Presne pre toto nebudem Dobšinskému ani Šimečkovi veriť ani slovo, pretože svojou aktivitou tento zločin proti ľudskosti pomáhajú zakryť.

  7. pri toľkých trojdrístoch,kobúk dolu pred neho silnými nervymi

  8. Páni, asi ste sledovali inú diskusiu… každopádne, ukázal svoje kvality… hlavne výrokom o rozvrátenom „mieri“ v Líbyi. To bolo až smutné. Gúgliť a zdielať bludy, to nie je žiadne novinárske umenie… Netvrdím, že to nerobí napr. aj Nový čas, Topky, Pluska, atď ale tváriť sa, že pán Koróni je kvalitný novinár a toto je mienkotvorné médium, tak to určite nie… V každom prípade treba rešpektovať slobodu slova a právo mať svoj názor… Čas ukáže, kde sa pán Koróni posunie.

    • a líbyu nerozvrátili naši tzv. spojenci? Lenže naše propagandistické médiá ala denník n a spol o tom neinformujú.

      Ale nemajú problém šíriť klamstvá, že napr. rusko môže za migráciu pričom rusko nabehlo do sýrie až v septembri 2015 lenže migračná vlna bola spustená roky predtým. To je jeden zo smutných príkladov ako informuje mainstream

      • Vážení ardz, Líbyu rozvracať nebolo treba, ona bola prehnitá a rozvrátená už predtým. A to najmä vďaka tvrdej diktatúre, ktorá Kaddáfí reprezentoval. Súhlasím s vami, že spôsob, akým pracujú naše mienkotvorné média (zámerne používam tento výraz) s faktami je veľmi nevyvážený a abstentuje tam odborná diskusia v takýchto dôležitých momentoch ako sú tieto vojnové konflikty. Opäť sa však ale vrátim k tomu, že netreba hľadať pravdu podľa miery príťažlivosti a dobrodružnosti na úkor reálnych faktov.
        V prípade Líbye je jedným z faktov napríklad rezolúcia OSN. Na stránke OSN je možné nájsť presne znenie rezolúcie a aj to, že ako a kto hlasoval v rámci bezpečnostnej rady OSN. Ak máte problém s angličtinou, tak je možné prepnúť si jazyk aj napríklad do ruštiny.

    • Kamaráde ty jsi poslední roky spal v bunkru, jinak by jsi věděl že Paříž s Londýnem se mezi sebou hádali kdo shodí první bombu na Tripolis a to že zajatého Kadáfího popravil francouzský agent co byl v lynčujícím davu, taky ho zato zatkli a pak propustili, o tom taky nevíš?

      • Tak ešte raz, lebo už ste sa rozbehli a zase tu vypisujete „overené“ fakty. Napísal som jasne, že mám problém s výrokom o rozvrátenom mieri v Líbyi. Nepísal som o tom, že aká udalosť sa následne konala… Treba veci najprv čítať, potom sa treba zamyslieť a až následne odpovedať… Vaša orientácia v geopolitickom priestore je vaša vec… to je váš slobodný názor… ale tvrdiť, že za vlády Kaddáfiho bol v Líbii mier a nedajbože blahobyt…. to si myslím, že je dosť silná káva.. ešte tu napíšte, že v Sýrii bol rovnako mier a blahobyt a budete naozaj na smiech… Netvrdím, že to, čo sa stalo v Líbyi, Iraku, Egypte, Sýrii je správne, a že s tým súhlasím, to v žiadnom prípade… skúste najprv trošku rozmýšľať, skôr ako píšete… bude vám to všetkým na prospech… ale to je zase opäť len môj osobný názor… veľa šťastia pri hľadaní pravdy… 🙂

      • Čo sa pokúšate riešiť? Veď práve toto je trápne a poviem rovno, že na porazenie. Veď ja ten SRo platím v koncesionárskych poplatkoch a mainstream nepriamo a nechtiac cez reklamu – napr. mobilných operátorov, malopredajných reťazcov a bánk. A namiesto toho, aby som dostával profesionálne pravdivé informácie dostávam propagandu a PR. Informácie si musím zháňať sám z celého sveta. To považujete za normálne?
        Presne preto SV existuje, inak by ho nebolo treba.

      • Tak ešte raz a naposledy k tejto téme, ja som sa vyjadril konkrétne len ku „faktu“, ktorý odznel včera v diskusii na Dvojke ohľadom „rozvráteného mieru v Líbyi“. Napísal som k tomu svoj nesúhlasný názor, lebo túto vetu pokladám za blud a dezinformáciu. Váš názor na financovanie SRo a názor na „kvalitu“ vám nechcem brať a ani neberiem. Vážim si, že máte svoj názor a som rád, že ho vy a aj ja môžeme mať.
        Nič to však nemení na fakte, že pán Koróni včera povedal v priamom prenose ohľadom „rozvráteného mieru v Líbyi klamstvo, lebo je fakt, že ten mier tam jednoducho za Kaddáfího režimu nebol. Netvrdím ale, že bola situácia v Líbyi riešená správne a už vôbec nie, že tam mier je.

      • OK, budem riešiť len to, čo píšete. Nehodnotil by som príslušný výrok Borisa Koróniho ako klamstvo. Treba zobrať do úvahy, že bol v strese, jeden proti 3, keď diskusia zjavne odbočila od ohlásenej témy a namiesto nedôveryhodnosti tradičných médií (čo vlastne aj Dobšinský dokumentoval svojimi grafmi – 24% nie je niečo, čím sa môže chváliť) sa riešilo to, že alternatívne médiá ležia týmto pánom v žalúdku a zlizol si to BK. Ak príslušný výrok BK neberieme doslova (že bol v Líbyi mier), tak v každom prípade pomery v Líbyi nie sú lepšie ako za Kaddafiho a teda BK neklamal v tom, že zásah Západu tie pomery len zhoršil. Len výsledok by ten zásah mohol ospravedlniť a výsledok je tristný. Takto chápem ten výrok BK.
        Naša kritika by mala smerovať voči zodpovedným za tento výsledok (teda voči zahraničnej politike Slovenska a EÚ). Nie voči tým, čo sa snažia strhnúť masku z potemkinovskej dediny našej propagandy.

      • Kamaráde do Lybie na montáže jezdil za socíků kde kdo, poptej se. Co tam Kadáfí udělal pro svý lidi to my v československu můžeme jen tiše závidět. Platy a výhody co tam měli to my jim s naší demokracií nesaháme ani po kotníky. A Když už jsme u toho, před 15 lety byl třeba Damašek v Sýrii vyhlášen za nejbezpečnější město na světě, Nebyla to ani Bratislava, ani Praha, byl to Damašek. Podle mne vy o minulosti těchto zemí nevíte vůbec nic. A na závěr dejte mi prachy a zbraně , odvezeme je do jakékolv demokratické země na světě a věřte nebo ne válka tam bude. to funguje 100%.

      • Platí presne, čo ste napísali.. „udelal pro sví lidi“. Kto mu nebol po vôli, tak mal smolu… Bezpečnosť mesta by sa nemala merať strachom z pohybu. Aj v KĽDR sa môžete bezpečne prejsť po hlavnom meste, až dovtedy, kým nie ste nepriateľom štátu. ČSSR mala s Líbyou hlavne obchodné vzťahy, sám dobre viete, že československý zbrojárenský priemysel ich veľmi zaujímal, preto sme boli priatelia, preto ste tam mohli cestovať. Nie preto, že ste boli turista, tak tu prosím nezľahčujte a neospravedľnujte ten diktátorský režim. Akákoľvek krajina, kde nefunguje školstvo, nefungujú súdy a polícia je časovanou bombou. Ja verím, že tá naša takou krajinou nie je. A ešte raz opakujem, buďte radi, že žijete v takej krajine ako Česko alebo Slovensko. Užívajte si slobody a tešte sa z nej. Lebo sloboda nikdy nebola, nie je, a nebude zadarmo.

      • jenže našinec tam jezdil stavět infrastrukturu, nemovnice a zavlažovací systémy. školství azdravotnictví v Lybii bylo zdarma pro všechny, byla i elektřina zdarma, bylo právo na bydlení, bezúročné půjčky. A pro všechny ne pro některé. Najděte si na internetu fotky jak si s Kadáfím potřásají ruce všichni světový politici. Diktátorem se stal v okamžiku kdy přestal poslouchat a začal dělat věci po svém a pro dobro své země. Měl veké plány jak dostat afriku z bídy a zabránit aby západ afriku drancoval a to už bylo pro některé moc. Kde myslíte jsou ty desítky miliard dolarů co francie a UK dluží Kadáfímu za ropu a koncese? kde jsou ty desítky milard usd na zahraničních účtech co zabavilo USA? a to Vám přijde normální? mě tedy ne. Ať byl Kadafí jakýkoliv, libyjský lid ho miloval. A my jsme tohle vše demokraticky rozbombardovali.

        Kadáfího podzemní systém zavlažování
        Celkové náklady se odhadují na více než 25 miliard dolarů – její význam bude ale obrovský. Zemi bude zásobovat více než 3,6 miliony m3 vody každý den. Zásoba fosilní vody by při této spotřebě měla vydržet tisíce let a umožní hospodařit na deseti tisících hektarů jinak neúrodné půdy (více zde). Měla by totiž přivést vodu z jižních částí země (ze Sahary) do severního pásu, který zúrodní.

        Jde o jeden z nejdelších zavlažovacích systémů na světě (téměř 3 000 kilometrů potrubí). Voda by měla proudít z více než 1 000 studní (hlubokých stovky metrů). Zásobuje vodou Tripolis, Benghází a další libyjská města.

        Jakkoli tedy projekt nedostál své pověsti a jeho dokončení je ve hvězdách, nelze mu upřít to, že zásobuje kvalitní vodou města a zemědělskou půdu na severu země (i když ne v původním rozsahu).

        . Gigantický projekt má 5 fází, ale jeho ukončení se dnes už neočekává. Stavbu se nepodaří dokončit v původním rozsahu a podobě. První fáze stavby byla dokončena už v roce 1991 (šlo hlavně o vyhrabání a odvezení 85 milionů m³ zeminy). Druhá fáze následovala v roce 1996. Projekt financovala Kadáfího vláda a jeho budoucí osud je zatím nejasný. V roce 2011 navíc částečně potrubí poškodil nálet NATO.

        Ten konec je nejlepší. NATO s oblobou bombarduje přehrady, čističky, sila s obilímm, mosty, elektrárny, infrastrukturu. co by nato neudělalo pro budoucí obnovu země že.

        Jestli tenhle člověk byl diktátor, tak jsme diktátoři všichni a ti v bruselu to jsou navíc i masový vrazi.

      • Mate pravdu, Kaddafi vykonal toho pre rozvoj Libye enormne vela, toto vsetko by sa cenilo, nebyt jeho diktatorskych metod a krvavych ruk. Takychto velkych ludi bolo uz v historii viac. Nepopieram, ze Britske imperium svojho casu, resp. Napoleon, pripadne v nasom regione Frantisek Jozef nemali rovnako krvave ruky, ale to este Kadaffiho a jeho rezim neospravedlnuje. A tak napriek tomu, ze s vami v mnohom, co sa tyka rozvoja krajiny suhlasim, tak si vo veci diktatorskeho rezimu stojim za svojim nazorom. A ze ho ludia milovali? Takze ucastnici arabskej jari boli vsetci komparzisti? A pardon to boli vlastne zmanipulovane ovecky, ktore agenti zapadu presvedcili, aby sa postavili svojmu milovanemu vodcovi na odpor… nie je to trosku absurdne? Ved ho predsa milovali…

    • Ty si sa už evidentne posunul za hranicu zdravého rozumu.

    • k tej Libyi : som si isty, ze za Kaddafiho ery to nebola demokraticka krajina „zapadneho“ stylu.. Ale mier tam bol, aspon podla medzinarodneho prava. Pokial viem, tak ziadne media nehlasili boje v Libyi povedzme za poslednych 10 rokov Kaddafiho zivota. S vynimkou tych udalosti, ktore vyvrcholili jeho vrazdou. Pravda je, ako ti uz predo mnou napisali, ze za socika sa chodilo do Libyie na montaze..to by asi do vojnovej zony neslo..nemyslis ? Takze pointa – po zavrazdeni Kaddafiho doslo k rozvratu mieru, ktory dovtedy v Libyi bol. Ci sa forma toho mieru tebe paci, alebo nie, mier to bol.. Nikto civilistov nevrazdil, fungovali banky, skoly, obchody, priemysel.. takze co chces este vyvracat mi naozaj nie je jasne.

      • Vážený kolenbo, demokracia je len jedného typu, treba si ten termín naštudovať. Naďalej tvrdím, že mier tam nebol, bola tam tvrdá diktatúra, mizli tam ľudia. A to že sa v správach nehlásili boje je pre vás akože zárukou mieru, pokoja a blahobytu? Môj kolega bola na tzv. montáže asi rok pred pádom tohto mieru plného režimu. Po krajine ho vozili s vojenskou eskortou, mal zakázané vôbec pozerať sa smerom k vojenskému objektu, nieto ešte fotiť. A predsa pár fotiek urobil, napriklad jednu z osláv nového roka, kde na ulici večer v hlavnom meste nebolo ani nohy. Áno, neboli tam nepokoje, áno, bol tam kľud, ale rozhodne nie kvôli „mieru“. Mier a demokracia nie sú rôzneho typu, sú len jedného typu. Ale poviem vám ako sa to zriadenie volalo. Diktatúra. Aj tento termín si prosim naštudujte. Skúste si začať vážiť to, že žijete v slobodnej krajine, kde máte možnosť prejaviť svoj názor. Dovolím si tvrdiť, že aj slobodný vysielač, je toho dôkazom. Želám pekný večer.

      • Chlape ty si celý vykoľajený…kde nie je demokracia nemôže byť mier?!? „Neboli tam nepokoje,..bol tam kľud“ ale nebol tam mier. To ako myslíš, že preto lebo tam nelietali mierové holubice so zelenými ratolešťami v zobáčikoch a vlajkou USA na chvostíkoch? 😀 😀 😀

      • Tak aby bolo jasno, existencia mieru spravidla zabezpečuje optimálne podmienky na rozvoj infraštruktúry, industrializácie, vzdelávania a životnej úrovne obyvateľstva. Definíciou mieru v krajine nie je a nesmie byť absencia trvalého vojnového konfliktu. Nechápem kam tými holubicami a americkými vlajočkami mierite, ale je mi to v podstate jedno… 🙂

      • Takže podľa tvojej vyfabrikovanej definície je vo vojne aj USA, lebo zo škôl vychádza biely odpad a štvrtina obyvateľstva živorí na potravinových poukážkach /ktoré sa u nás mimochodom fasovali za vojny/, čo sa určite nedá popísať ako „optimálne podmienky…vzdelávania a životnej úrovne obyvateľstva“. Väčšine obyvateľov „Západu“ sa o sociálnych vymoženostiach Líbyjčanov za Kaddáfiho ani len nesnívalo.

      • Opytam sa ta jednoduchu otazku? Kolko ludi v tvojom okoli tuzi, alebo tuzilo precestovat ameriku, nakupit v new yorku, pripadne ist na zapas nhl? A kolko ludi z tvojho okolia tuzilo cestovat do Libye? Pripadne kolko beznych obcanov Libye si videl cestovat ako turistov ku nam a kolko si videl americanov? Sloboda a socialny system nie su jedno a to iste…

      • Vo viacerych krajinach na svete plati zakaz fotenia vojenskych objektov, nielen v Libyi.. Znamena to podla vas ze to su vsetko krajiny, kde nie je mier ? Asi vas to prekvapi, ale dokonca aj v krajinach „zapadneho“ typu, s „demokratickymi“ vladami mizli ludia, ktori s rezimom (napriklad nastolenym USA) nesuhlasili.. Napriek tomu to neznamena, ze v tych krajinach bola vojna. Tusite vy vobec aky je rozdiel medzi vojnou a mierom, ktora krajina je vo vojne a ktora nie (hoci je to diktatura,napriklad)? Mam vazne obavy ze nie. Spominate prazdne ulice v Libyi pocas oslav noveho roka.. Kolko ludi podla vas oslavuje vonku na ulici na Slovensku islamsky mesiac ramadan ? Nie je to otazka rovnakeho typu ? Spytajte sa obyvatelov Libyie s cim boli nespokojni za Kaddafiho, s cim naopak spokojni, a ako vnimaju situaciu v Libyi dnes .. Ja som sa s obcanom Libyie, rozpraval, uz po zvrhnuti Kaddafiho rezimu, bol to ucitel a dokazal hovorit o situacii v Libyi za Kaddafiho aj po jeho zavrazdeni. (na margo vasho cerstvo dnes vytvoreneho nicku uvadzam ze ten rozhovor s Libyijcanom prebiehal v Maroku:-))

    • Smutné je, že vlastné názory pokladáš za overené fakty. Keby v Líbyi nebol mier a poriadok, tak by invázia imigrantov z Afriky začala omnoho skôr. A doporučujem ti prečítať si o sociálnych vymoženostiach obyvateľov Líbye za Kaddáfiho a až potom tu mudrovať. Kvalitný novinár je podľa teba určite rusofób a vojnový štváč. Len naprostý ignorant alebo propagandista bude tvrdiť, že teraz je v Líbyi mier a pokoj.

      • Existencia mieru spravidla zabezpečuje optimálne podmienky na rozvoj infraštruktúry, industrializácie, vzdelávania a životnej úrovne obyvateľstva. Definíciou mieru v krajine nie je a nesmie byť absencia trvalého vojnového konfliktu. Nechápem kam tými holubicami a americkými vlajočkami mierite, ale je mi to v podstate jedno… 🙂

  9. Boris je Borec s velkým B. 3 vlci si chtěli dát k večeři jehně a skončili o hladu.

  10. jj, drzal sa v celku v klude, so mnou to ale lomcovalo poriadne, myslim, ze to dopadlo OK 😉 vdaka Boris, si PaaaN

    • Nezačína . On už dávno je ! 🙂

    • dakujem za odkaz na archiv.. pozrel som si tu debatu zo zaznamu, a pravdupovediac ma vobec nesklamala.. jednym slovom to bola taka klasicka „havraniada“.. .. blahozelam Borisovi, ze sa tak dobre drzal..Jemne som sklamany zo Simecku. Domnieval som sa, ze z tej trojice inkvizitorov by prave Simecka mohol byt ten objektivny a slusny. Nestalo sa tak. Tato presilovka proti Borisovi bola dost nefer, ale som rad, ze sme to ako obcania mali moznost vidiet nazivo. Ta utocnost a zaujatost Havrana voci Borisovi priam vytekala z obrazovky.. Nadalej ostanem podporovat Slobodny vysielac, prave preto aby take krakajuce vrany hoci aj porazilo od zlosti.