Vláda odsúhlasila uzavretie dohody o obrannej spolupráci s USA.

12. jan. 2022 | 4 komentáre

Zdroj obrázka:

Vláda SR v stredu odsúhlasila uzavretie dohody o spolupráci v oblasti obrany s USA (DCA). Po podpise dokumentu ho musí ešte odobriť Národná rada SR. Potrebná je tiež ratifikácia prezidentkou. Pred rokovaním vlády dohodu schválila aj Bezpečnostná rada SR. Zmluva by umožnila americkým ozbrojeným silám využívať vojenské letiská Malacky-Kuchyňa a Sliač, prípadne iné dohodnuté zariadenia a priestory.

4 komentáre

  1. Takže Rusi Vám tu zavádzali? A že teraz tu bude hviezdičková Jueséj kavaléria pobehovať Vámuž nevadí?

    Odpoveda
  2. Proamerická zradcovská liberálno- fašistická bábková vláda nereprezentuje vôľu drvivej våčšiny národa, čo je vlastizrada. USA,svetový agresor, vojnový štváč, nemá čo hľadať na SLovanských ùzemiach, aj s jeho tajnými nočnými presunmi vojenskej techniky/ tankov,OT,liet.,rakiet…/. Nechceme zbrane, vojnu. USA- GO HOUM!!! Kde sù živê ľudskê reťaze s obnaženým i hruďami proti tankom, voj.technike, pred vládou, prezidentským palácom, parlamentom,amîckym veľvyslanectvom. Spîme, hajkáme, čakáme, však nejaký RUS nás zas vyslobodí. Nie modlenie, ani karma hromženie, ani PC.

    Odpoveda
  3. Vláda evidentne ignoruje vôľu väčšiny obyvateľstva SR a to je vlastizrada podľa paragrafu 311 Tz.Nezaslúži si podporu voličov, ale zaslúži si postaviť ku stene😡😡😡😡

    Odpoveda
    • Som za zrušenie tej zmluvy nechcem aby na slovensku sídlili americký vojaci ano ináč proti vláde je to vlasti zrada

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *