Petícia za dovoz vakcíny Sputnik V.

10. jan. 2022 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

Skvelý nápad. Konečne nám teraz môže vláda ukázať, ako to s tou preočkovanosťou obyvateľstva myslí úprimne. Za posledné mesiace nepočúvame nič iné, len to, ako sa vládni predstavitelia všemožne usilujú zvýšiť zaočkovanosť na Slovensku. Slovensko-ruská spoločnosť im preto vyšla v ústrety, vypočula toto volanie vlády a ponúkla pomocnú ruku. Za účelom zvýšenia zaočkovanosti obyvateľstva na Slovensku, rozbehla petíciu za opätovný dovoz ruskej vakcíny Sputnik. Nepochybujeme o tom, že vládni predstavitelia, /amerického šéfa slovenskej diplomacie Ivana Korčoka nevynímajúc/ majú z tohto kroku občianskej spoločnosti veľkú radosť. Aktívny občan, to je to čo sa v demokracii vyzdvihuje, takže určite vládni predstavitelia teraz verejne podporia túto petíciu a ak sa nazbiera dosť podpisov občanov, iste nebudú váhať priniesť ruskú vakcínu opäť na Slovensko. V našej krajine sa Sputnikom zaočkovalo okolo 20 000 ľudí, z ktorých drvivá väčšina je ochotná opäť sa očkovať, avšak len vakcínou Sputnik. Takže milá vláda SR…teraz máš konečne možnosť ukázať ako to s tou vysokou zaočkovanosťou na Slovensku myslíš vážne.

5 komentárov

  1. Ked uz ockovat tak len Sputnikom.

    Odpoveda
  2. Dal som sa dobrovoľne 2x očkovať vakcínou Sputnik V. Pokiaľ to bude nutné, dám sa tretíkrát zaočkovať iba Sputnikom V.

    Odpoveda
  3. Pôvodne,keď toto celé vypuklo,sme sa doma zhodli,že očkovať sa nikdy nedáme. Ale nikdy nehovor nikdy…a teda ak by nás ktokoľvek mal donútiť,tak jedine Sputnik

    Odpoveda
  4. keď už nebude iná možnosť a prinútia ma sa dať zaočkovať tretou dávko,tak jedine sputnik,inú vakcínu nechcem.Nebudem si dávať iné vakcíny ktorým nedôverujem a tobôž si dať inú ako som mal ,sputnik V.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *