Orbán vo víťaznom prejave po voľbách označil Zelenského za oponenta.

4. apr. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Maďarský premiér Viktor Orbán vo svojom prejave, v ktorom v nedeľu neskoro večer deklaroval víťazstvo v parlamentných voľbách, vyslal odkaz nielen Európskej únii, ale aj ukrajinskému prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému.

2 komentáre

  1. Gratulujem Orbánovi a aj Madarsku.
    Citujem Orbána: „Toto víťazstvo si budeme pamätať do konca života, pretože sme museli bojovať proti obrovskému množstvu protivníkov: miestnej ľavici, medzinárodnej ľavici všade okolo, byrokratom z Bruselu, všetkým peniazom a inštitúciám Sorosovho impéria, medzinárodným mainstreamovým médiám a aj ukrajinskému prezidentovi. Nikdy sme nemali toľko oponentov naraz,“ Ja by som to všetko zhrnul takto: Orbán nedovolil sorosovi urobit prevrat. Všetko ostatné sú totiž len deriváty sorosa, ako brusel, mainstream, zelensky,….. Je mi záhadou, prečo sa sorosovi nepodarilo použiť osvedčený recept gliwice / kuciak / koláčiky / ….. Zjavne má Orbán sorosa „prečítaného“ a urobil tvdé príslušné opatrenia vopred.

    Odpoveda
  2. ako klasik povedal v europe avšade na zemeguli nemože vladnut nikto kto neni pod jarmulou alebo zasterou azaroven pod dozorom deep state glorifikovat rotschieldovych drabov je uchylne a zapojit sa do ich divadla na dobreho a zleho satana je idiotstvo

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *