Očkovaní a “prekonaní” budú môcť ísť v čiernych okresoch do reštaurácie. Prevádzky nesmú vpustiť neočkovaných, inak budú tvrdé sankcie.

9. nov. 2021 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Očkovaní a ľudia, ktorí prekonali ochorenie COVID-19, budú v čiernych okresoch môcť navštevovať reštaurácie či ubytovacie zariadenia. Všetko za pravidelných kontrol dodržiavania opatrení. Zhodla sa na tom koaličná rada, oznámil premiér Eduard Heger (OĽANO) na sociálnej sieti.

3 komentáre

  1. naozaj chcu tymto stylom donutit ludi k ockovaniu, ze das sa zaockovat a mozes ist jest do restiky/hotela?dost slaba motivacia pan Heger 🙂 kedze 90% tychto zariadeni na Slovensku stoji za h….

    Odpoveda
  2. Toto je otvorena podpora fasizmu, ved vlada ide uzakonit apartheid, to sa narod bude dokedy necinne prizerat na tychto zlocincov? Kde v riti je generalny prokurator? Uz davno mal zasiahnut, lebo ved z historie vieme ake dopady na spolocnost ma fasizmus, tuna vlada ide rokovat o oficialnom zavedeni apartheidu a ludom to nevadi? Pricom apartheid na zdravotnickom zaklade, ktory so zdravim nema nic spolocne, ved su zdravi ludia, neockovani, ktori maju dobru imunitu a nikdy neochoreju na tento virus a mozu byt zaockovsni kripli, ktori aj napriek ockovaniu zomru, je vobec mozne, ze su ludia tak sprosti a toleruju tychto zlocincov pri moci, ved tu uz konci vsetka sranda, sfanatizovani fasisti pozabijali spustu zidov a co bude az sfanatizuju tito koronafasisti svedkov kovidovych? Zdrojom tychto fasistickych vyhlaseni je vlada a media, toto su dnes najvacsi zlicinci, na vrub to pojde generalnemu prokuratorovi, lebo dnes to uz moze zastavit len on, alebo to budu neskor zastavovat sami ludia, ktori sa preberu z tohoto kovidfasizmu, preto uz v zarodkoch treba co najprisnejsie potrestat tychto novidobych fasistov, ktori sa skryvaju za nejaky virus, STOP FASIZ

    Odpoveda
  3. Na nete bol inzerat že eda adolfoviča hegera hlada jeho nova manželka gilotina rotschiedova ahlada celu jeho rozsiahlu rodinu dalšie fašisticke psychopatovičovske beštie z jeho blizkeho okolia

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *