Mariana Kotlebu odsúdili v kauze šekov na šesť mesiacov podmienečne.

5. apr. 2022 | 4 komentáre

Zdroj obrázka:

Odvolací súd zrušil pôvodné rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) z októbra 2020, ktorý ho odsúdil na štyri roky a štyri mesiace väzenia. Vinný je z prečinu prejavu sympatie k hnutiu smerujúcemu k potlačeniu základných práv a slobôd.

4 komentáre

  1. Dodávatelia pozor na faktúry. O 10 rokov sa môžete dozvedieť, že ste fakturovali zakázanú – „medzinárodnou šifru medzi extrémnymi pravičiarmi“ je síce úplne jedno, akú, ale proste zakázanú. Vysvetlia Vám to potom vyšetrovatelia. A ak ste fakturovali viac ako jednu takúto faktúru, ktorej sa to bude týkať, odsúdia Vás rovno za opakováné použitie nebezpečných čísiel. Takže pred fakturovaním, požiadajte vyšetrovateľov, či môžete beztrestne túto sumu fakturovať.

    Odpoveda
  2. Hlavný vytýčený cieľ bol dosiahnutý – odpratať Mariana z parlamentu – aké demokratické… a teraz dúfam budete súdiť aj skutočných fašistov a začnete tými, čo tu už dva roky uplatňujú na občanoch apartheid a mengeleho biologické pokusy.

    Odpoveda
  3. Všetko malo prebehnúť v zrýchlenom režime a Kotleba mal dostať 20 dní verejných prác, počas ktorých by zatieral neonacistické grafity.
    Honz by mal byť poslaný na prevýchovu do pracovného tábora, aby si vedel ceniť peniaze za statočne vykonanú prácu. A nie míňať verejné zdroje na výplody jeho chorého mozgu.

    Odpoveda
  4. dobre teda…ale budeme súdiť aj tie fašistické bataliony Azov, Ajdar, aj tých, čo pokrikujú banderovský pozdrav Slava U..y, že?

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *