Korčok: Slovensko bude naďalej podporovať bieloruských občanov.

9. aug. 2021 | 0 komentárov

Zdroj obrázka:

Preložíme si slová amerického ministra zahraničných vecí SR Ivana Korčoka do zrozumiteľnej reči: „Vládni predstavitelia, ktorí aktuálne šéfujú Slovensku budú aj naďalej zasahovať do vnútorných záležitostí Bieloruska a finančnou podporou miestnej opozície a ďalšou podvratnou činnosťou, sa budú naďalej pokúšať zvrhnúť bieloruskú vládu, ktorá im nevyhovuje a pre ktorú nemôžu dosiahnuť svoje plány na postupnú destabilizáciu Ruska.“

O Bielorusko a bieloruských občanov už tobôž, v skutočnosti Korčokovi a jeho kumpánom nejde. V skutočnosti ide o to, aby sa zmenou vládnych pomerov v Bielorusku opäť priblížili k hraniciam Ruska. Bielorusko je pre Korčoka a jeho pánov za oceánom, len predpolím k Rusku. Bez problémov budú podporovať všetko, čo napokon prispeje k tomu, že sa z Bieloruska stane druhá Ukrajina. Pretože takto to vyhovuje geopolitickým cieľom takých ľudí, ako je aj Ivan Korčok.

Korčok: Slovensko bude naďalej podporovať bieloruských občanov. 1

Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Ivan Korčok v pondelok vyjadril podporu občanom Bieloruska pri príležitosti prvého výročia zmarených minuloročných prezidentských volieb.

 

0 komentárov

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *