Konflikt na Ukrajine: Británia zvažuje, že vyšle stovky vojakov do troch krajín vrátane Slovenska.

29. jan. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Ó vďaka ti Veľká Británia, že si po svojom dobrovoľnom odchode z Európskej únie na nás úbohých Európanov celkom nezanevrela a nezištne nám pomáhaš akoto len ide. Len teda by sme vás radi poprosili aby ste sa rozhodli čo najskôr, lebo to vyzerá tak, že vás už o chvíľku nebudeme mať kde ubytovať, pretože už sa nám na ochranu našich transatlantických hodnôt nahlásili dopredu USA a po novom už aj NATO.

2 komentáre

  1. Okupantov a k tomu navyše ešte aj zradcov tu nechceme!!! To má národ Slovenský ozaj tak krátku pamäť? Kto nás podhodil Hitlerovi už ste zabudli? Boh ochraňuj Slovensko a rodu verných Slovákov!!!

    Odpoveda
  2. Tak tak slovač !! Teraz uvidíme aké následky môže mať rozmýšľanie typu: „Hodím to Matovičovi, nech je sranda!“ USA a ich pajác na baterky čo sa každú chvíľu hodí do „stand by“ režimu bez mihnutia oka obetuje Slovensko, vaše životy a životy vašich detí a rodinných príslušníkov ! Tomuto sa hovorí učenie sa na vlastnej sprostosti. Bohužiaľ s vami zahučia aj ľudia ktorí by ani vo sne nevolili túto chásku, tento ľudský odpad. Pomáhaj nám všetci svätí !

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *