Roman Michelko: Plošné testovanie a okolnosti nákupu testov

26. okt. 2020 | Komentáre

Zdroj obrázka:

 

Politik (Matovič), ktorý sa dostal k moci na základe šialenej nenávisti a lži, asi nemôže byť iný . Zajtra v TA3 pravdepodobne bude škandalózne odhalenie ohľadom krajne netransparentného nákupu testov. Aké lži odzneli na Matovičovej tlačovke a aká je realita? Dal si niekto pri nákupe testov desaťtisícovú eurovú vatu? Pozerajte zajtra TA3 a iste sa niečo zásadne dozviete.

Kto je plne politicky zodpovedný za to, kde sa dnes nachádzame? Prečo histriónska osobnosť I.M. zlikvidovala racionálne protiepidemiologické opatrenia, vďaka ktorým sme sa mohli vyhnúť tomu, kde sme dnes? Len preto, že to najskôr nenapadlo jemu? Kto v hrubom rozpore s odporúčaním hygienika menil opatrenia, až to viedlo k masívnej pandémií? Keď sa politika robí na základe facebookových ankiet, tak to aj tak dopadá. Spôsob, akým je prevádzané testovanie, je krajne nebezpečný. Ak sa to celé bude diať v uzavretých miestnostiach, je možné, že tak vzniknú ďalšie masívne ložiská nákazy. To však Matoviča a spol. nijako netrápi. Na tie orgie nekompetentnosti, hystérie a amaterizmu sa už nemôže dívať ani krajne skompromitovaný plátok SME. V svojom komentári nazývajú túto vládu intelektuálne hendikepovanú a premiéra označujú za hysterického narcisa. Dnes, keď tato partička trpí absolútnym poklesom dôveryhodnosti, sa rozhodla, v plne v tradícii svojej predchádzajúcej činnosti, šialene klamať a zastrašovať. Odopretie inej než základnej zdravotnej starostlivosti bolo tak absurdné a hrubo za čiarou, že vyhrážanie sa tým radšej hneď zavrhli. Prišli s novou taktikou, vraj testovanie je dobrovoľné, ale za neuposlúchnutie tohto odporučenia budú drakonické tresty. Toto hrubé pošliapavanie ústavnosti nemohlo nechať v kľude ani prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá sa vyslovila v tom zmysle, že nemôže byť niečo dobrovoľné, ak zároveň za neuposlúchnutie hrozí sankcia. Takmer všetky ústavnoprávne autority unisono hovoria, že sankcie sú protiústavné, že sa to možno dalo riešiť prijatím ústavného zákona. Realita však túto vládu ani v najmenšom nezaujíma. Ráta s tým, že sa väčšina ľudí nad to povznesie, že nebudú riskovať popoťahovania s brachiálnou mocou, že sa im nebude chcieť hľadať si právnikov a viesť spory s vládou, ktorá tým najhrubším spôsobom pošliapava základné práva.

Klub ZA ĽUDÍ v podstate prestáva existovať a chystá sa masívny exodus do SaS. To zásadne zmení pomery v koalícii a Matovič môže zažiť ešte veľa horúcich chvíľ.

Finančne podporiť môžte publikované videá príspevkom na účet:
SK92 7500 0000 0003 2623 8393,
alebo pomocou služby Patreon:
https://www.patreon.com/romanmichelko

0 komentárov