Roman Michelko: Cenzúra kňaza Mariána Kuffu

20. sep. 2020 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

Minister Milan Krajniak znova dokazuje, že SME RODINA vníma voličov ako ich boss Boris Kollár ženy. Po použití ich zahodia. Kde sú sľuby, že zachovajú sociálne štandardy predchádzajúcich vlád? Za niektoré z nich osobne hlasovali, konkrétne za trináste dôchodky a za dôchodkový strop. Z trinástych dôchodkov ostalo úbohé torzo, najnižšia mzda sa znižuje, dočkali sme sa nulovej valorizácie najnižších dôchodkov a nahradenie odborárov, ktorých legitimitu nie je možné poprieť, niekým servilným s takmer nulovou legitimitou.

Sociálna politika tejto vlády sa pomaly dostáva na úroveň, aká bola za Ľudovíta Kaníka. Svoje absurdné rozhodnutia minister zdôvodnil ťažkými komunikačnými faulami. Šialená lož je, že vraj nevedeli, že v Sociálnej poisťovni na to nebudú prostriedky. To je absolútne slabý argument. Jana Cigánikova otvorila debatu o potratovej tabletke. Premiér tvrdí, že je vraj dobre, že ju jej matka nepoužila, lebo kto by potom podával také hlúpe návrhy. Takto nám súdruhovia z koalície kapitalizmus nevybudujú.

Licenčná rada sankcionovala katolícku Televíziu LUX za kázeň kňaza Mariána Kuffu, pretože vraj nemal nevyváženú kázeň. Ďalší pokus o otváranie Owertonovho okna? Kde to skončí? Zdravý rozum dostal stopku. Každá kázeň ma byť cenzurovaná? Každú kázeň majú odobriť radikálne feministky alebo niekto ako Michal Havran? Táto sankcia je absolútne mimo, ale testujú si, kam až môžu zájsť. Je to jasný symptóm prísnej limitácie verejnej diskusie. Tam, kde absentuje zdravý rozum, musí ho nahradiť právna norma. Poslanci Tomáš Taraba a Ján Podmanický ju predložia, aby takého choré veci nemohli nastať. Podporia to aj Anna Záborská a Richard Vašečka? Alebo dajú prednosť koaličnej servilite oproti zdravému rozumu?

Nakoniec reakcia na výhrady voči mojim tvrdeniam zo strany Milana Mazureka. Verejná výzva na otvorenú debatu na neutrálnej pôde. Verím, že bude druhou stranou prijatá.

Finančne podporiť môžte publikované videá príspevkom na účet:
SK92 7500 0000 0003 2623 8393,
alebo pomocou služby Patreon:
https://www.patreon.com/romanmichelko

0 komentárov