Roman Michelko: Koniec Majského?

10. aug. 2020 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

Kritika privatizácie strategických podnikov: argumenty, fakty, konkrétne príklady. Strategické podniky by mali byť vo verejných rukách, lebo zásadné veci ako elektrika, voda , plyn majú byť pod verejnou kontrolou. Prečo všetky sieťové odvetvia sú v západnej Európe štátnych rukách – EDF, Rhurgas, Enel, Deutsche Telecom, ČEZ? Ako to bolo naozaj s privatizáciou Telecomu? K tomu všetky argumenty v kontexte. Neexistujú nevypovedateľné zmluvy. Áno, je to tak. Ide, samozrejme, o to za akú cenu. Aké máme skúsenosti s arbitrážami? Dajú zachrániť SE? Dajú, ale je nutné zmeniť memorandum o porozumení.

Čo by zmenili predčasné voľby? Prepadnú Za ľudí, ale nahradia ich spojené maďarské strany? Spojenie týchto strán je poznaná nevyhnutnosť. Musíme počkať na to, kedy sa nepríčetná politika OĽANO konečne prejaví na preferenciách. Na strane druhej strane – Smer a Hlas-SD (Pellegriniovci) dajú spolu možno aj o 10 % viacej, ako to bolo vo voľbách. Aké je teda riešenie? Vznik novej trojpilierovej strany: národnej, sociálnej a kresťanskej je nutný, ak chceme zachrániť Slovensko. Zopár vplyvných ľudí si to hlboko uvedomuje a bude robiť všetko preto, aby to vyšlo.

Jozefa Majského dobehla jeho minulosť. Kto ho pustil na slobodu? V roku 2004 Dzurindova figúrka a jeho hlavný poskok Dobroslav Trnka. Pýcha predchádza pád. Uvidíme, ako to bude s jeho vydaním na Slovensko? Doby, keď takéto figúrky „tvrdili muziku“, sú, dúfajme, definitívne preč. Hádam aj toto indivíduum konečne dobehla spravodlivosť.

Finančne podporiť môžte publikované videá príspevkom na účet: SK92 7500 0000 0003 2623 8393, alebo pomocou služby Patreon: https://www.patreon.com/romanmichelko

0 komentárov