Z druhej vlny lockdownu sa už svet nemusí dostať.

22. jún. 2020 | Komentované správy, Koronavírus

Zdroj obrázka:

Na tento komentár sa dá nazerať minimálne dvoma pohľadmi:

Časť ľudí povie, že už aj mainstream precitol a pochopil, že žiaden koronavírusový armagedon sa nekonal, že nás politici oklamali a že nás chcú oklamať opäť v súvislosti s avizovanou druhou vlnou. A robia tak preto, aby tým dosiahli svoje ciele. Časť týchto politikov a oligarchov na tom celom zbohatne, časť politikov si týmto celým splní svoj sen o Spojených štátoch európskych, rozbehne sa bezprecedentné zadlžovanie štátov a Soros a jemu podobní sa môžu tešiť, že sa ich predstavy o nikdy nesplatiteľných pôžičkách stanú realitou.

Druhá skupina ľudí sa na tento komentár bude pozerať inak. A síce ako na potvrdenie toho o čo mainstreamu, žijúcemu z príjmov z reklamy o celý čas išlo. Mainstreamové médiá potrebujú aby sa peniaze točili, aby mali príjmy od inzerentov a preto nám dávali do pozornosti to, že jedna vec je záchrana ľudských životov, ale nakoniec vraj aj tak oveľa viac záleží na záchrane ekonomiky. Tá je prednejšia. A tak nám teraz mainstreamové médiá typu Trend len opakujú to, čo hovorili celý čas. Aby sme pred ľuďmi uprednostnili peniaze.

Nech už sa ale na celú túto záležitosť pozeráte akokoľvek, na jednej veci sa zhodnú zrejme oba tieto tábory. Prognózy a čísla kadejakých Merkelových a Inštitútov zdravotných politík boli pôvodne skutočne tak prehnané a prestrelené, že dnes sa naozaj nemožno čudovať nikomu, kto sa na avizovanú druhú vlnu príchodu koronavírusu pozerá ako na politický podvod…

 

Z druhej vlny lockdownu sa už svet nemusí dostať. 1

Source: Z druhej vlny lockdownu sa už svet nemusí dostať

0 komentárov