Minister obrany Naď chce z USA nakúpiť techniku za 100 miliónov dolárov. Polovicu nám zadotuje USA. Odborník však varuje: Žiadny suverénny národ toto nemôže urobiť, a zvlášť nie teraz, keď ide o prežitie národa.

30. apr. 2020 | 2 roky k pravde, Igorov Cirkus, Komentované správy, S entuziazmom k 3. svetovej, Svätá Amerika

Zdroj obrázka:

Milé deti. Musíme zbrojiť, lebo nepriateľ /z Ruska/ nikdy nespí! Nákup amerických zbraní za desiatky miliónov eur, je v súčasnej krízovej situácii samozrejme tá úúúúplne najlepšia investícia do našej spoločnej euroatlentickej budúcnosti.

A teraz trochu vážne. Vyzerá to tak, že si s týmto americkým prísavníkom Naďom, ešte užijeme, kým ľud pochopí, čo si to zvolil za svojich zástupcov….

Minister obrany Naď chce z USA nakúpiť techniku za 100 miliónov dolárov. Polovicu nám zadotuje USA. Odborník však varuje: Žiadny suverénny národ toto nemôže urobiť, a zvlášť nie teraz, keď ide o prežitie národa. 1

Source: Minister obrany Naď chce z USA nakúpiť techniku za 100 miliónov dolárov. Polovicu nám zadotuje USA. Odborník však varuje: Žiadny suverénny národ toto nemôže urobiť, a zvlášť nie teraz, keď ide o prežitie národa – Hlavné správy

0 komentárov