EÚ predstavila európsky plán na postupné uvoľnenie karanténnych opatrení.

15. apr. 2020 | Komentované správy, Koronavírus, S EÚ a nikdy inak

Zdroj obrázka:

čo bolo bolo…terazky sme tu a pomáhame, ako len môžeme!

Takže Európska komisia, ktorá doteraz zlyhávala v rámci akéhosi európskeho plánu zavádzania karantény…prepáčte, drobná oprava, nie že zlyhávala, ona veci v skutočnosti svojimi vyjadreniami ohľadom potreby udržania otvorených hraníc, len a len zhoršovala…tak táto istá komisia je teraz ale pre zmenu promptná. Pokiaľ ide o uvoľňovanie karanténnych opatrení. Lebo ako sa dozvedáme z úst ctenej komisie: „Krízové opatrenia, ktoré prijali členské štáty a EÚ, spomalili šírenie vírusu a zachránili tisíce životov, avšak tieto opatrenia a s nimi spojená neistota ovplyvňujúca ľudí, spoločnosť a hospodárstvo nemôžu trvať „donekonečna“.

Preložíme vám to do ľudskej reči. Veľkí hráči prichádzajú každý deň o veľké prachy. Takže, treba čo najskôr uvoľniť karanténne opatrenia. Zabudnite na krásne frázy ctenej európskej komisie o záchrane ľudských životov. V skutočnosti ide o prachy. A tie sa musia točiť… Európska komisia to zariadi.

EÚ predstavila európsky plán na postupné uvoľnenie karanténnych opatrení. 1Brusel 15. apríla 2020 (TASR/HSP/Foto:SITA/AP/Keystone-Gian Ehrenzeller)   Európska komisia (EK) v stredu v spolupráci s predsedom Európskej rady Charlesom Michelom predložila európsky plán na postupné ukončenie opatrení zavedených na zabránenie šírenia pandémie koronavírusu Komisia zdôraznila, že krízové opatrenia, ktoré prijali členské štáty a EÚ, spomalili šírenie vírusu a zachránili tisíce životov, avšak tieto opatrenia a …

Source: EÚ predstavila európsky plán na postupné uvoľnenie karanténnych opatrení – Hlavné správy

0 komentárov