Koronavírus: NATO žiada od členov plnenie záväzkov aj v čase pandémie.

19. mar. 2020 | Koronavírus, Komentované správy, Svätá Amerika

Zdroj obrázka:

Vojnoví štváči z NATO sú vskutku roztomilí. Hoci sa tu pomaly pre drakonické karanténne opatrenia idú doslova rozsypať ekonomiky jednotlivých štátov, jastraby z NATO napriek tomu trvajú na tom, aby  krajiny dali 2 percentá z HDP na obranu – rozumej aby dali prachy na nákup amerických zbraní. Kríza – nekríza. Lebo ako povedal hlavný jastrab z NATO Stoltenberg: „ Keď sa členské štáty NATO rozhodli investovať viac do obrany, urobili tak, pretože žijeme v neistom, menej predvídateľnom svete. To sa nezmenilo. Očakávam preto, že si spojenci naďalej budú plniť svoj záväzok investovať viac do našej obrany.“

Takže milé deti. Do budúcna už prosím nerozmýšľajte nad tým, či si za posledné drobné, ktoré vám ostanú kúpite niečo na jedenie, alebo ich radšej prenecháte odborníkom, ktorí za ne nakúpia zbrane, Táto otázka je nemiestna, pretože každý vie, že svet je dnes tak neisté miesto na prežitie, že nákup amerických zbraní je tá jediná možná najlepšia investícia do vašej budúcnosti.

Koronavírus: NATO žiada od členov plnenie záväzkov aj v čase pandémie. 1Krajiny NATO by mali vyčleniť na obranu dve percentá HDP ročne.

Source: Koronavírus: NATO žiada od členov plnenie záväzkov aj v čase pandémie

0 komentárov